Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, June 25, 2011

Senarai Terkini ( GA LONDON )

Berikutan  GA --->  Ole-ole dari LONDON

Grrr..... Tak sangka ramai sudi join... SEtakat ni inilah jumlah yang menyertai... Memandangkan jumlah penyertaan yang ramai ini.. Ady berpendapat untuk meningkatkan hadiah dari 20 kepada 30 orang...  So pastikan number anda.. Encik Random akan memilih pemenangnya nanti..
  1. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  2. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  3. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  4. http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  5. http://ceritasyarafina.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  6. http://azwazeemohddaim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  7. http://cerytara.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  8. http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  9. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  10. http://birumuda91.blogspot.com/2011/06/segmenady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html#axzz1Q6QJyU00
  11. http://depalma-sp.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  12. http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  13. http://letopkeypad.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  14. http://chayapengawal.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  15. http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  16. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  17. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  18. http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  19. http://akudanchenta.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  20. http://linmdnoor.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  21. http://adrianaizat.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  22. http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  23. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  24. http://alongusop.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  25. http://amniey91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  26. http://eddysyrol.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  27. http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  28. http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  29. http://topimagine.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  30. http://noraamila.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  31. http://natsumiakira.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  32. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  33. http://sarahnaiemah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  34. http://iffahizzati.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  35. http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  36. http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  37. http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  38. http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  39. http://hqfizulhqkim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  40. http://theplainyard.blogspot.com/2011/06/plain-segmen-ady-budika-nak-kasi-ole.html
  41. http://www.mohdkhairi.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  42. http://umealong.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  43. http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  44. http://mutiaranolangacontest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  45. http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  46. http://aremieroul.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  47. http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  48. http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  49. http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  50. http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  51. http://hafizalpazin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  52. http://solomolo.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  53. http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  54. http://naklempang.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  55. http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  56. http://bittersweetsoursaltylife.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  57. http://nadihati.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  58. http://winnashinta.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  59. http://sitiatikah.com/2011/06/24/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london/
  60. http://cikpuanmuda.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  61. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  62. http://jaajahatga.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  63. http://islandofdim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  64. http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  65. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  66. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  67. http://asyifamustaffa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  68. http://mummy2k.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html#links
  69. http://marinafazli.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.htm
  70. http://deeladybee.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  71. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  72. http://norasiahnasir.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  73. http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  74. http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  75. http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  76. http://khadiah.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  77. http://asmakghazali.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  78. http://lassierose.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  79. http://yana-feehily.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  80. http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  81. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  82. http://yslgalz213.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  83. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  84. http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  85. http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  86. http://areda91.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  87. http://mizzanies.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  88. http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  89. http://atienabila.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  90. http://heyluvika.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  91. http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  92. http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  93. http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  94. http://ayung-join-contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  95. http://syahmitembam.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  96. http://bbyuya.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  97. http://diannasgtbaik.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  98. http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  99. http://ibnunaeem.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  100. http://suzie284contest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  101. http://www-positive-broad-spectrum.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  102. http://luvilmi.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  103. http://ohaza.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  104. http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  105. http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  106. http://efagurlz.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  107. http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  108. http://choco5991.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  109. http://neaflerida.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  110. http://diarycntlife.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  111. http://imnabilawahab.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  112. http://deepylo00p.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html?zx=1ddcc3a92763c49c
  113. http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  114. http://alynnnyzaa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  115. http://cik-bulan.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  116. http://issmyle.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  117. http://nisamenaip.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  118. http://contest-and-giveaway.blogspot.com/2011/06/egmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  119. http://maisaracute.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  120. http://tomatokering.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  121. http://freedomssons.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  122. http://ladyafiefa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  123. http://aisyahabd.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  124. http://maznie-blogsaya.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  125. http://majirashid.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  126. http://suhailisarif.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london/
  127. http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  128. http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  129. http://kringg.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  130. http://asyrafpunyer.blogspot.com/2011/06/ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari-london.html
  131. http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  132. http://tikalatiff.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  133. http://ishikosworld.blogspot.com/2011/06/183-segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole.html
  134. http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  135. http://www.tehuzz.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  136. http://diarikukehidupanku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  137. http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  138. http://hidupdaku.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  139. http://pinkaholicx.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  140. http://ashafanie-mylife.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
  141. http://nurulammarminho.blogspot.com/2011/06/segmen-ady-budika-nak-kasi-ole-ole-dari.html
Thanks sudi sertai... Ada lagi sehari... Mungkinkah penyertaan akan bertambah...



36 comments:

Tea said...

serius ramai, akan bertambah. tunggu tau. tea blom join lg ni. tunggu tunggu. haha. :P

Sunah Sakura said...

no 12 ^^

ninie_azriena said...

no 74..
harap2 ader lah rezeki ninie :)

hudaa.udey said...

no 37.. hopefully im the lucky one.. nak jugak tersenarai dlm 30orang tuh... :)

Citarasa Rinduan said...

yes
no 28..
ady.. kak mungkin akan sibuk..
nanti roger eik..

suhaili sarif said...

hehe..saya baru je join

..cik gugu.. said...

nO 19..

aigOo... ramainye jOin.. tambah la hadiah jd 50 ke..

lalala~

el-janna said...

yay! no 96^^ mintak mintak bertuah

Atiqah Sa'ahiry said...

all the best...friends,

TeAqArH said...

no 54....hope ade luck...amin...^_^

Ieka Luvika said...

me the lucky number 90! ^^

mA!sAra said...

119..heheheh..:)

mrs redzuan said...

oh 103..=)

muz said...

45...its me?

BFF Segmen

cik bulan said...

115 tu..haha..ady..beli barang bnyak2..reserve saya satu..huk3

cik pulau said...

tolong la 32 tu kasi terpilih...
hehhee

solomolo said...

fuh kanan...
fuh kiri...
no 52 naik !!!~
hahaha...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

naz d number 82..hmmm~ all da best ady. selamat bercuti ye :)

HeziqaMushadadLee said...

no.15...nak ole2..hehe

nora amila ghazali said...

30?? woowww.. hihih

Si kOtAk HaTi said...

si kotak hati no. 101...(^_^)
nice number...thanks ady..

MARIA LIZA said...

ok ada no. 102..thank you..Hope dapat menang la ye...

Dim Benihana said...

No.63..
Salam kenal suma...

shera haifa said...

88.. my favorite no

Norasiah Nasir said...

Saya No 72!!!!

yeAHHHH..


pssst : en Random..tekan no 72 tau..hehhe

Tea said...

no. 135.. fuh fuh.. hembus kiri kanan atas bawah.. haha..

King Daud said...

121...nice no...hehehe

King Daud said...

121...nice no...hehehe

Asyifa Mustaffa said...

yeay...!! 67....hopefully nio betuah...:)

SyaFiq said...

sia2 aq jOin..laz2 page aq xdk.ha'tuih...=(

tiefazatie said...

ok ifa number 107..tq..=)

AdyBudika said...

SyaFiq tak buat entri dan tak submit link, so page SyaFiq takde... :)

SyaFiq said...

entry da bwt,tp link xpost..entry da dlete da,grm.grrrr!hehe..

Marina said...

NO. 69...Hehe

ismahrasyidahmansor said...

112..
no dah lawa..tapi tak berbaseb baekk

ishiko said...

saya 133, nice^^