Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, June 9, 2011

Siapakah Blogger Yang Telah Menang ? Adakah Nama Anda Tersenarai ?

Lihat Dua Kek Batik Dibawah.... Dua Kek batik dibawah adalah hasil dari pertandingan antara Ady dan Katek... Dan Ady secara rasminya telah memenangi pertandingan ini berdasarkan jumlah like yang Ady perolehi...
Kek Batik Nesloo Berchip Coklat
( *Klik pada gambar untuk ke entri kek batik ini )

KEK BATEK BOLA-BOLA API
( *Klik pada gambar untuk ke entri kek batik ini )

Dengan jujur Ady akan buat pengakuan disini... Sebenarnya Katek yang selayaknya menang.. Bukan melalui jumlah like kat entri.. Tapi dari segi usaha dan semangat yang telah ditronjolkan... Dan satu lagi, sebenarnya kek batik yang Ady buat pada mulanya adalah tidak menjadi.. Dan kek batik seperti dalam gambar adalah hasil kali kedua... So Ady simpulkan yang Katek telah berjaya menyahut cabaran ini dan menang dalam cabaran yang telah dilakukan...

TAHNIAH Katek.. Teruskan memasak!!!



19 comments:

cik Ida said...

kuih tu yang menang!! yummylicious!!!

Miss Ran said...

baiknye bg menang

tkpe ady

gagal skali bkn ggl slmenye

nak cabar ady buat ape ye

nurul_atiqah said...

wah.. suke kek batik. sedap je nampak.

putERi-kAtEk said...

yeah!!!! hahahahahaa

ececeh..padahal meraih simpati la tuh...hahahahaha

ABG ADY!! KITA SEMEMANGNYA PEMENANG!!! hahahahaha

tahniah pada abg ady jugak!!!

[k]o{q}i[n] said...

aku nak...ble nk wt kan utk aku..??

senydream said...

tahniah..:)

Sunah Mohammad said...

eh, awat gentleman sangat ni? tapi tak macam seth langsung okehhh~

Mat Gebu said...

Waaaa...tu lah, ini bukan gentleman, tapi "gentelman"...hahhaa, apa2 pun anda berdua tetap pemenang kerana berusaha membuat sesuatu diluar bidang anda...kann sunah....

solomolo said...

dah bole kawen ni...

NURUL AINI NORAZMAN said...

btol2,.dah boleh kawin dah ni,.haha
pas ni buat utk aini plak,.=p

effa said...

nyum3...hingga menjilat jari..;-)

efa nur said...

baeekk nyeee abg ady nie...hee :D
tahniah..dua2 pun pemenang...hehe

mas saari said...

nyum3..suka kek batek!
dua2 kek nampak sedap..

naz & sya said...

sedapnya! yum3x/./.

qasehraihan said...

bila nk kawen???

saya buat entry guna gmbr dr blog awak tau ady

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/boikot-je-la-konsert-final-af-tu.html

missSenget said...

uh..

lapar..lapar..

Isteri Encek Bard said...

tahniah buat Ady dan seth.. kek koram nampak sedap sangat lah...

mynameismy said...

sedapnye!!!!

Hanim Mahali said...

wah! kek batik! satu-satunya kek yang saya expert buat... eh, kek batik pun kek jugak kan??? O.o