Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, June 2, 2011

" Sorry I am Gay "

X-Men
Malam tadi, aku keluar dengan seorang yang terlibat dalam industri perfileman.. Sebab alang-alang die ajak kluar kan, so aku pun ikot la. Sesambil leh tengok X-Men First Class. So selepas keje aku terus bergegas ke One Utama GSC, jumpe la die kat situ.. Borak-borak.. Awal-awal aku dah rasa tak selesa, terlalu open lak ini perempuan.. 
Filem yang menjadi pilihan malam tadi


Pegang tangan.
sambil-sambil tunggu waktu tayangan X-Men sambil-sambil borak la.. semua topik terkeluar. Errr... sesambil itu jualah dia macam sengaja nak ambik kesempatan.. Tarik tangan aku ajak beli cotton candy... Errr... bukan aku yang tarik k, die... Amatlah merah padam muka aku yang berkulit gelap ini.. Kalau la si dia tahu.. errr.. tapi... bukan aku yang tarik!! Ada saksi kejadian k.. Aku bawak budak rumah aku teman k.. Bukan berdua...

Tangan awek sendiri pun tak boleh pegang, inikan pula nak pegang tangan awek oarng lain


Dalam Panggung.
Lebih kurang setengah jam tunggu diluar , akhirnya hall kami dibuka.. Dalam fikiran aku dah macam-macam dah yang berlegar-legar.. Jika tadi di depan orang ramai die dengan tak segan silu pegang tangan aku, berdarling-darling dengan aku.. inikan pula didalam tempat yang gelap. Aku awal-awal dah suruh housemate aku duduk tengah-tengah antara aku dah die. Tapi housemate aku pun macam tak selesa dengan perempuan itu... Fuh.. Aku bertawakal jer...
Jangan salah gunakan panggung wayang sebagai tempat buat maksiat..


Suap Cotton Candy
Setengah jam yang pertama, die berusaha menghabiskan makanan yang dibeli diluar panggung tadi. Sesambil itu die nak suapkan aku dengan cotton candy yang dibeli. Aku tak izinkan.. aku ambik sendiri dan senyum jer. Tah die nampak ker tak aku senyum... Lepas tu, cotton candy dah habis... die nak suap lak biskut ape tah yang dibeli... Aku rasa inilah movie yang paling lama aku tengok.. setengah jam dah rasa macam sehari.. Hadoiii...

Usap Peha.
Upacara suap menyuap yang tak tercapai itu berhenti apabila semua makanan habis.. Tiba-tiba aku rasa peha aku disentuh.. Aku tak selesa... aku alihkan tanga die... Kenapa la perempuan sekarang macam ni kan.. Belajar tinggi, tapi maruah diletakkan serendah-rendahnya.. Aku mula rasa tak selesa...

" Sorry I am Gay "

Gulp!!!! terpancul word tu dari mulut aku... Walaupun spontan, tapi aku yakin sudah cukup untuk elakkan aktiviti usap peha tu berlanjutan.. Alhamdulillah.. Aku akhirnya dapat menonton X-Men dengan tenang... Walaupun otak aku terfikirkan apa yang dah aku sebut,... Errr..... Sekurangnya niat aku satu, mengelakkan berlakunya maksiat.

Balik.
Tamat movie, aku sengaja kata kat die bahawa muke die kelihatan penat. Jadi aku suruh die balik rehat.. ( Alasan aku tak mau lepak makan dengan die ) Lagipun aku tengok muke die dah semacam jer bila aku sebut aku gay kat die... Alhamdulillah.. akhirnya aku berjaya tepis dugaan aku malam tadi... Aku balik dengan housemate aku..singgah MCD kejap... Makan.. Balik.. Tido..
Makan MCD dengan housemate

Kalau la aku tak mampu tahan nafsu dan ingat dosa pahala.. Dah tentu aku dah terjerumus dalam godaan malam tadi.. Alhamdulillah.. Harap buat sesiapa yang sudi baca... Jadikan ini sebagai pengajaran.. Buat wanita diluar sana, jagalah maruah itu sebaik-baiknya.. Sebab sekali tergadai, takkan mampu dapat tebus kembali..


*Semua gambar adalah sumber dari google




22 comments:

fRaMe+LenSeS said...

eeeuuu. menakutkan la abg ady. huu T.T

farah wahedda said...

Esh ade jgak gurl yg macam tu ek?

shida anwar said...

nak gelak pun ada..apa2pun tahniah sebab berjaya tepis dugaan hidup..

tomato said...

ERR BERANI BETOL POMPUAN TU .. EGT DALAM FILEM JE ADE .. HUHU t_t

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

fuuhhhh...

awat jadi lagu tu??

pompuan tu gedik pelik ja...

Rozuan Ismail said...

gediknya pompuan tuh.euww.

Pak Syahot said...

bgos bro....wlaopon terpacul pengakuan hidup mati, tp nk wat cmne..mgkin tu shje yg trlintas kt pale otak mse tu...

shafmechy said...

memang dunia dh terbalik kn..ish2

Awangku Johan said...

braninya kau bro ady budika berkata sedemikian.. sian tu awek hahahaha

misz sheyla said...

mesti frust gile awek tu...huhu....kalau pompuan tu canang2 ady gay cane?????

cik AngguR said...

hahahaha ada gakkan cm nie

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh!! bagus kuat iman,.Alhamdulillah,.=)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

mcm terdesak plak dah. haiih~ memalukan kaum sungguh gurl tu -.-

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hahaha...sure dia terkejut!

Cik Puan Zura said...

memalukan kaum hawa...emm..tahniah pada en ady sebab berjaya lawan dugaan tu... bagus..

Dim Benihana said...

pehh dasyat gila...
nasib ko pandai ady...

maszmadi said...

hah lepas ni boleh la guna taktik ni untuk elak godaan kan.. hehe

nora amila ghazali said...

aduiii gatalnya pompuan tue..

i'm gay?? woowwww dasyat ayat tue.. tapi ok la digunakan untuk masa2 kecederaan hihihi... =)

Miss Ran said...

tangan awek sendiri pon tak boleh pegang

takpe i paham hehe

err ade gk pmpuan mcm tu

suh die taubatla

erm kdg2 mnipu lebih baik dr membiarkan maksiat

Amin Zaki said...

haha.... best enty ni, bagus bro, tahan dugaan, respek la....!

Khairul Anam said...

tahniah kerana berjaya menepis dugaan itu..

bersama kak Es said...

mesti dia semput seketika