Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, July 12, 2011

123456.... Errrr.... Mampu Ke Aku Capai Malam Ini? Anda Rasa??

Angka ape tu??  Hheheheheeh... Pageview jer... Leh tengok kat sebelah kanan sidebar blog Ady neh :) Rasanya mampu ker ady capai angka itu malam ini??? anda rasa??? Banyak lagi tu.. Lebih kurang 200 lebih gak la baru leh dapat angka seperti itu.. Grrr... Ker ade sape yang sudi nak tolong print screen kalau page Ady neh berjaya sampai angka itu?? Hehehehhee...  Orang lain dah berpuluh-puluh juta pun tak kalot... Ady yang tak seberapa ni lak yang beriya kan.. Sekurangnya ini macam satu penghargaan buat diri sendiri.. Sape lagi nak beri pengiktirafan kat kita kalau dah takde siapa nak iktiraf?? hehehe... Kita sendiri la..hehehehe

berdebar lak :)

Hari ini atau esok eh?? ker minggu depan?? hehehe



11 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

boleh dpt mlam ni klu ady update entri best2!!hehehee

tomato said...

puiyohhhhhhhh @@

biar sy iktiraf ;p

Beeha B. said...

mesti buleh punye! hee...

Sis-Lin said...

alaaaa..mesti boleh ok...Ady kan ramai peminatttt! :p

Iffah Afeefah said...

mgkin sok

kalau rajin pomot n update

suh org pmot laju je

mynameismy said...

haha igtkn hape td

Sunah Sakura said...

esok2~

Ameer said...

boleh bro.. buat entry yang meletop.... Jgn jadi mcm gua..
Gua ni pemlas,,, hehe

Zulfikar Hazri said...

dah lepas dahhh aku yang ke 123471 :)

Sunah Sakura said...

alamak da terlepas.... =.=

Along Usop said...

dah lepas gak.. along yang ke 123466...

er.... tapi tak sempat komen... terbiar je bukak.. ngeee... :p