Sunah Suka Sakura dot com

Friday, July 1, 2011

Ade Aku Kesah Hang Ngandung Ke Tak...?

Dia kata dia mengidam nak pi tempat sejuk... Perempuan ngandung ni pelik2 tol la.. Mujur kat Malaysia ni dah ade rumah ais batu kan.. So bawak la Adik kesayangan ni masuk i city snow Walk hari ni.. Harap adik Sue aku neh gembira dengan apa yang mampu abg die yang sorang nie berikan.. Nak masuk gak walaupun badan tu dah sarat kan... Apa pun satu hari yang best.. Bersama adik, abang dan akak tersayang...









Lepas ni sape lak yang nak ajak Ady ke Snow Walk ni?? Yang kesekian kalinya... Warghkakakaakak





21 comments:

NiSha said...

bestnya jadi adik budy kan.. nak jadi adik juga la mcm bole ker..
ngee~~
kat genting pun ade juga umah ice tau.. lagi sejuk..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wah .. best nya...

Eera Shera said...

macam best jek

mynameismy said...

alololo suweetttnyeee abg sorang ni..;D

::blog anak jawer:: said...

nice... happy family n abg yg caring...hehe

-Yok mampir diluk = jangan takut kahwin awal.....

Ibnu isa said...

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/07/isteri-tomok-newboyz-cun-doe.html

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

harganya berapa??

ishiko said...

tu kesah nampaknya... hehe

[k]o{q}i[n] said...

untunglah.....

Anif Abdullah said...

happening sungguh noo..haha

ainaa.syafiqah27 said...

wah.. nak g gak..

angah said...

hehehehe

Semut Hitam said...

bestnye...

efa nur said...

waaaahh..sy0ookk habess abg ady..hikhik :D

Iffah Afeefah said...

rajen benor pegi byk kali

ke berapa da ni?

ayie said...

waaa ni geng geng 8tv la ni??

aDisH.sHidA said...

lepas ni shida lak nak ajak...mlm tu x dapat pergi..hahhahaa..tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Muhd Fadil said...

pergh.. best nya wey. tak pernah aku pi sana.
paling koman , aku bukak peti sejuk je. gile sejuk ohh~

niena shopping2u said...

wahh, best nye..
=.='
xpenah gi lagi

KuNanGKuNanG said...

best2..

misskandorian said...

sgt2 sweet...;)