Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, July 27, 2011

Bila Ady Budika Boleh Kemana Saja Bersama David Archuleta!!!

Tuntutan keje, kali nie kene cover konsert David Archuleta ... Konsert die memang sangat superb.. Menyanyikan 17 buah lagu secara non stop.. sungguh kagum.. Puas hati... Dari lagu sendiri ke lagu cover... Semua best....

Orang lain beli tiket dengan harga beratus-ratus... Namun aku tak beli tiket pun.. Tapi leh menyaksikan David ini dari pelbagai sudut.. Dari tiket yang paling murah ke tiket VIP..

Tak caya? Meh tengok meh...

Dari depan pentas...

Masih kat depan pentas


Kat VIP seat

Kat tengah stadium..

Kat seat paling murah.. Paling murah pun tiketnya berharga ratusan tinggit...

Lepas konsert, ambik masa untuk mengisi perot.... Dan seorg host popular 8tv suggest makan seperti kat gambar dibawah... Rasanya sungguh sedap.....

Fish and Chip

With host, Baki Zainal n producer- Pin Joo

With Host Mike Champton n opismate

Konsert nie sangat2 superb!!!! memang kalau sape yang datang akan rasa berpuas hati.. Paling suka dengan cara David layan peminatnya... Senyuman tak lekang kat bibir die.. vokal die sangat2 power.. Errr.... rasa macam ade ke tak eh vokal artis kita setaraf dengan David ni?? Err.... Satu pengalaman yang best!!!

So untuk lihat betapa bestnya konsert ni.. Silalah tonton rancangan 8TV NITE LIVE hujung minggu nie .. Sabtu sampai Isnin - 12.45 malam.... Jangan lupa tengok tau.... Ade gak blogger lain yang gi tadi.. Rasanya diorg pun berpuas hati kot...



14 comments:

nur intan hazirah said...

adessssss bestnyerrrrrrrrrr tp harga tiket dier boleh menampung life student cam sy nie selama sebulan kot huhuhuhu...sgt jeles k....suka lgu crush tueeeeee

DDFABULOUS.COM said...

betul2 best...suara David live memang awesome la...terbaik...

~Kirin Selama Perak~ said...

untung laaaaa~~
wakakakaka !
XD

::contengan hati::)) said...

ayakkk best tu,, bila nak dapat masuk free macam nie ngeh2 ;)

~..Lesung Batu..~ said...

nak abg belanja ina fish n chip tuuuuuuuuuuu

AMMAR YASIR said...

Bestnya..nak pergi jugak..huhuhuhuhu

Sis-Lin said...

Wahhh...bestnyaaaa....dh brp byk dh ko habis beli tiket tu ek.. hehehe
selagi bujang..enjoyyyyyyyyy!!

**YaNa YassiN** said...

betul3x,.. suara best,.. gegak gempita stadium di buat nyerrr

mas saari said...

untungnya...ada keje kosong tak kat tempat ady? heheheheheeee

Aida Abdullah said...

nk join GA tu..tp kite xde blog..cmne nk buat? kite ni hari2 dok baca blog ady, tp xde blog sndiri..xlayak join ker? huhuhu

[k]o{q}i[n] said...

untungla....

MamaFaMi said...

David David ni mama tak kenal, tapi itu fish and chips, sangatlah kenal dan sangatlah teringinnya! :D

laskar pelangi said...

wow!! bestnyeeeewww g sana...:)



fllw snie~

mynameismy said...

err ade keje kosong tak..-.-'