Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, July 28, 2011

Cara-cara Nak Jadi Mak Nyah

Chantek ker?????

Apasal tajuk macam ni lak neh Ady? Tak takot kene serang ker?? Errr...Ala... u olss, ai tak kesah dah... Ade ker hakak2 yang nak cili bibir mongel ai ni?? Ai kan diva....

Errr... Sebenarnya Ady bukan nak senaraikan cara-cara nak jadi Mak Nyah.. Cuma nak share pasal keyword untuk sejam yang lepas... belek la kejap eh... Ada orang cari cara-cara nak jadi Mak Nyah.. Errr....Sebenarnya rasa kelakar lak.. Er.... nak mintak tips dari Ady tak cara-cara untuk jadi maknyah?? warghkakakakakaakaka


Klik kat gambar untuk melihat dengan jelas..

Confuse lak, ade ker eh entri Ady yang berkenaan Mak Nyah... Kalau entri Jupika n Along mybe ade.. waaaaaaaa.....


16 comments:

Muslimah Optimis said...

hahaha.. hadeiiiiiiiii.. ada pulak orang yang nak jadi mak nyah ek.. tak ponah eden pk..

p/s : aima baca dialog abang ady kat atas dengan nada mak nyah bercakap..hihi

mizzkechique said...

hehe..mesti ada terselit gak ni..

Asyieq-iN Rkey said...

hahahha..lawak okeh..hahah

Sunah Sakura said...

hahaha..

Citarasa Rinduan said...

hehehe, jgn ady auw,...auwwww.. udahlah ya dik

AlongUsop said...

ni mesti kes mak hayam bertekak tu kan.. haa...


tak kuase mak nookk... :P

aDisH.sHidA said...

aiiiii u ni....ada tips berguna ke...
suntik tangan uuuu

Isteri Encek Bard said...

ADEH.. HIHIIHI

tieha ismail said...

miahahahha...jijis sungguh manusia itu...weeuuuu~

Iffah Afeefah said...

erk hahaha

bahaye tu ady

aimie amalina said...

adoii
ingat sungguh2..kiki
~ bru follow sini!
selamat kenal2=)

shahjiehan said...

ANASIR2 BARAT NI..elok di jauhkan~ heee

Zulfikar Hazri said...

currrrlassstt kau nokkkk!!!, mak sentap takde org nak search tips jd maknyah kat blog mak...

walaupunn~~~~

YANG HADO... mak nak ajak ko cari wig blonde la.. jom nyah! hahahah

sleeping_maniac90 said...

ha3..
pe y best jd nyah.. adoi..
kalo lawa xpe gak hak3...

Rozuan Ismail said...

haha.along gak yang kene.huhu

Anonymous said...

sape2 nak beli jus monavie bleh call/sms aku di talian 0125047896 malik
jgn malu jgn segan2 .
nak order kasi tau saja ok.
di luar kawasan kl bleh saja dilivery
see yea