Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, July 12, 2011

Harry Porter 7 (Special Screening) Dan Hadiah Anda...

Hari ini ada jemputan menonton tayangan Media Di GSC... Ady mungkin bukan seorang yang begitu meminati Harry Porter.. Jadi undangan kali ini dikira macam mengisi masa cuti ... Mengenai jalan ceritanya.. agak baik.. Tu jer kot nak share.. Errr... So kalau ade sape-sape nak gi tengok.. Rasanya leh kot.. Buat sesiapa yang sejak season 1 lagi dah ikot.. Lebih baik tamatkan dengan menonton siri ke 7 ini. Kerana ini adalah Movie Harry Porter yang terakhir :)

Tengok 3D tadi... Ada gak la dapat beberapa goodies.. Seperti file edisi terhad, jadual tayangan filem akan datang dan jugak CD Harry Porter

Hari ini jugak cadang nak pos semua hadiah buat sesiapa yang telah join segmen yang Ady anjurkan.. Namun hasrat terpaksa ditangguh.. Insyaallah esok Ady akan selamat pos.. Alasan tak dapat pos hari ini?? Errr... Ady lom settlekan semua alamat.. Sorry.. Esok k Ady settlekan :) 

Sebahagian hadiah yang belum dipos... Malasnya nak letak alamat kat sampul surat!!!


Meh tolong Ady letak alamat meh!!!!



11 comments:

aDisH.sHidA said...

alamat shida bagi betul erk....

Sis-Lin said...

wooo dh tgk?? anak sis ajak tgk tu..Khamis ni last eh? huhuhuhu..

Hadiah? utk sapa tu? lalalalalala

[k]o{q}i[n] said...

bestnye dpt tgk HP7...bile nk dpt tiket screening lagi nih..?? huhuh

Atiqah Sa'ahiry said...

hadiah dri Bandung, dah nak sampai..kene siap2 tunggu depan rumah ne..abg posmen poslaju..ahhahaha

titirara said...

WOOOO , bestt nyeeeeee dpt g tengokk . wuhuhuhuhu

i'm ezza haniza said...

wowwwwwww........bestnyeeeeeee abggg ! ~~erk ..tetibe abg!

H.J said...

lorh..bnyaknya sampul..

Ieka Luvika said...

yeaaa...! esok balik kg ;)

Ummi Atthiyah ILS said...

yeay! hope abg ady tulis alamat betul2. :P maklumlaa, byk nk ditulis.

b a m b a m ' s said...

kau guna pos express lepas ker??errr.. bukan skang nie kalau sampul kembung sikit jek pos malaysia dah reject and return blk kat kita ker?? kena guna pos laju kan..


just 4 info lar.. :)

Halimatun Sa'adiah said...

meh matun tlg tulis alamat..
tulisan matun chantek..
tp sume sampul tu tulis alamat matun je la...hehehehe