Sunah Suka Sakura dot com

Friday, August 19, 2011

Aku Tak Suke Dia... Jauhkan Diri Aku Dari Dia...

Sebelum nak create sesuatu entri.. Fikir dulu yang anda ada silent reader yang mungkin tak follow blog anda... Jadi terfikirkah anda yang anda mungkin timbulkan masalah kepada orang lain?? Jika apa yang anda katakan itu benar 100% saya tidak kisah.. Namun terdapat maklumat yang terpesong..  Buat semua blogger... Jangan hanya fikirkan diri sendiri.. Fikir la pasal orang sekeliling anda juga... Anda mungkin akan kehilangan sesorang dalam hidup anda, walaupun itu bukan kehilangan yg besar bagi anda...


Peringatan Buat Diri Sendiri Jua



12 comments:

einz miszmessy said...

betui...setuju nan abg ady~

Oh Oeya said...

Terima kasih.. Ingatan yang baik Ady :)

normala_ali said...

i totally agree with u bro.. (^_^)
peringatan yg bagus utk diri mala and sume

Sunah Sakura said...

huhuhuu..baheklahhhhh abang~

Iffah Afeefah said...

mesti de pape

ape y die buat tu

hurmmm baikla dgr nshat abang ady

[k]o{q}i[n] said...

wow...

Sis-Lin said...

Baik Tokkkkkkkkkk....

kekadang kan, aku pun terasa..huhuhuh

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

btul kata ady, kdg2 kita kna fikir hal org len. tp naz ngaku, kdg2 naz hnya fikir diri sendri jer. huhuh

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah :)
jemput laa datang jenguk entry terbaru saya yer .. :D

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/hasil-edite-gambar-dengan-picnikcom.html

kak ina kl said...

sabar dan redha ajerlah bila orang tak suka kita..rambut sama hitam..hati lain-lain

Zulfikar Hazri said...

ni kes sape lak nih?

Anonymous said...

Um..tak paham