Sunah Suka Sakura dot com

Monday, September 12, 2011

Artis (pengacara tv, pelakon , penyanyi ) Itu Tweet Ady Budika - Terharu

Aku tak biasa dengan tweeter.. Tak biasa sangat.. kejadian dah lama kot no.. baru perasan.. errr.. ahahahaha.. Sape yang Tweet Ady? ni ha kat bawah gambarnya :P Kejadian bulan lepas rupanya.. Lama tak bukak tweeter jadi macam ni la.. Grrr....

Baki Zainal yang tweet.. Hehehehheh.. Host yang fasih berbahasa mandrin, english dan melayu...


Info ringkas Baki Zainal :
  • Baki Zainal adalah pelakon untuk beberapa cerita kat tv.. terutama 8tv... kalo bukak 8tv memang akan terpampang jer muke die tu.. heheheh... 
  • Die turut mengacara banyak rancangan tv kat 8tv dan juga menjadi host untuk sejuta impian tv3
  • pernah jugak menyanyi untuk soundtract sini ada hantu :)


So sape2 nak follow twitter Ady? hehhehe.. sila2 la k... :P

@AdyBudika



10 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

pergh3...di tweet oleh retiss tuu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

abg ady dh jdi retis ni ..:P

mas saari said...

ady pun ala2 retis gitu! heheheeee

FaKArePa!n said...

x kenal la retiss ni..hihi

mazni md said said...

pergh..retis weeiii.... jeles nie.. kim salam abg baki ya.. ^^

aimie amalina said...

pehhhhhh
pemes ah cenggini annn

mysara said...

wah.....:))

cik Ida said...

peh!

::cikjuju::◕‿◕ said...

suke bakiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

sha my heart said...

ady kerja dengan 8tv ek? sebab baki ada sebut suruh tengok twitter ady.