Sunah Suka Sakura dot com

Thursday, September 15, 2011

Gelak Sorang-sorang Aku Try Benda Ni Kat Google Search.. Hahahahaaha.. Korang Wajib Try Gak!!!

Ok.. Kan Ady ni Kembar Remy Ishak.. So Ady try la image search "Remy Ady" kat Google.. ... Tau ape yang kluar?? Try korg image search!!!

Then Cari lak "Ady Remy"!! ahahahahhhaha

Terbukti!!!!
klik pada gambar untuk zoom in :P




13 comments:

iLa VaNiLLa said...

x payah nak zoom lar abg ady, dah nmpk dari jaoh huk3

Mohd Khairi Khadzir said...

gaahahaha hadoiii...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tk terkeluar pun ...:D

mrs redzuan said...

tak zoom pun dah nampak.=P

IBU GEBU said...

ahahahaha.... terbaek wok!

Sis-Lin said...

Aku mmg dh set nama HP nama ko ADY REMY... :p

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hahah, ni sbb ady slalu buh entry ady psl remy la ni,tht y kuar

Sunah Sakura said...

aduh...perasan betul mamat sorang ni..

Cik Bambam said...

tolonglaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh~!!!

AlongUsop said...

HOAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!

Eera Shera said...

x tau pulak remy ishak ade kembar..huhu

Si GaJus!!! said...

smartbyer remy ady.... pewitttt.

ain dzaya said...

bhabhabha...gelak guling guling.......dah kompem2 remy tu akan kuar gambar remy ishak......