Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, September 17, 2011

Kalo Anda Rasa Anda Comel Dan Macho... Tolong....

Like la Page ini..... Ady skang ada dalam 1000 lebey follower.. Tapi LIKE cuma ada lebih kurang 100 jer.. Sian tak??? Please like..... Cara die cuma ada dua langkah mudah jer....

1- Pegi link ini ---> http://apps.malaysiaairlines.com/themyyoulove/myimage.aspx?id=100278

2- Klik simbol LIKE kat bawah gambar.... settle.. huhuhuhuh.. Pleaseeee


Ady takde ape sebagai tanda sebagai membalas jasa baik anda2.. Cuma ada ucapan TERIMA KASIH yang cukup ikhlas dari hati...






11 comments:

misz sheyla said...

gambar ade..tapi like tu kat mane..x jumpe...

AdyBudika said...

like ada kat bawah gambar... die muncul lambat sikit.. die loading page sampai habis baru muncul simbol like tu bawah gambar tu :)

Saiazuan said...

done

Eera Shera said...

ok suda!

fiezahkecik said...

dah tolong ady like :) good luck

AdyBudika said...

thankssssssssssssssssssssssss

Sis-Lin said...

sudah abg Remy!!! boleh LIKE sekali saja ek????

einz miszmessy said...

heeeeeeeee...asenye einz da like...ada tak einz like???

qlah said...

salam .

dropping here XD

#done , wish u good luck .

**::CIKNUURUL::** said...

abg ady,.dh like dh,.ehehe,.err,tenkiu tenkiu,.

Liza @ Adzriel AB said...

huk alohhh... comey gambar kat bendang tu. nak main bola kat bendang ke?