Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, September 14, 2011

Sekitar Open House Media Prima 2011

Turut hadir adalah Dato Siti dan Zizan

Teruja bergambar dengan Alyah

Kene marah dengan Nani winehouse sebab aku terlalu popular di rumah terbuka

Sape tah!!! tak kenal!! :P

Cer teke ni sape??

Dengan Abg Pejal Tahir

At last zizan yang nak bergambar dgn aku.. aku takmo pun...

Sedikit hampa sebab terlupa nak ambik gambar makanan.. sebab dah teruja nak habiskan semua makanan tersebut... Hampa jugak sebab tak menang tiket perlancongan( bali, bandung, hanoi, thailand, istanbul dan lain2), ipad, peti sejuk dan lain-lain.. Takde rezeki...



16 comments:

normala_ali said...

wah nk jumpa zizan jugak..!!! :p

[k]o{q}i[n] said...

dia otai retis...leh la

Cik Bambam said...

satu jek soklan..mana pakaian konsep arabian nite ko tuh?? errrr..

Kathy Tuah said...

jeles -.-'

aimie amalina said...

waaahhhhhh
ni pon pon popular gak ni kann
heheee

Sis-Lin said...

Ady kamu nampak bolattttt!!!!!

Sis-Lin said...

Dan ular itu nampak panjangggggggg..eeeeeeeeeeee

Cik Eka said...

wahh jijan.hehehe

takpelah abg ady..cuba tahun dopan..hikhik

tomatokering :) said...

untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~

Nurul Mazni said...

kak siti.. huhuhu.. cantik~ tapi style tudung tak kene.. siyesly!

Muslimah Optimis said...

abang.. nampak pipi kembung la..hehe

FaKArePa!n said...

retis woo..

FaKArePa!n said...

retis woo..

missina said...

hahaha,,zizan yg nak amik gambaq ka,,sungguh glamer ,,;P

Eera Shera said...

nk bergmbr ngan jijan gak..isk3

abg pejal tahir dah rmbut pendek ek..

lama dah x jmpe die :p

IBU GEBU said...

untungla... rtis sekarang, nak tumpang glamor ni