Sunah Suka Sakura dot com

Monday, October 31, 2011

Bila Muka Ady Budika Terdedah Dalam Live Show Itu...

Malunya... malu.. malu.. malu..... Sepatotnya muka comel ini tak terpampang depan tv.. Namun dengan tidak semena2 topeng yang dipakai tersebut terputus getahnya.. Malu!!!!  LIVE show lak tu... 

Untuk melihat scene yang diimaksudkan itu.. bolehlah singgah ke www.tonton.com.my dan cari 8TV NITE LIVE... Untuk episod 30 Oct 2011... Ade ker sape2 yang leh tolong print screen saat2 itu.. Ahahaha

Bersama dua pengacara TERBAEKKK .. Baki dan Guiboo

Namun amat berpuas hati dengan Live show malam tadi!!  SEmua pasukan berjaya melakukan tugas masing-masing dengan penuh komited.. Hehehehe.. Jadi accident topeng tertanggal itu berjaya diabaikan buat seketika..
Dua pengacara yang berjaya menyeramkan malam hallowen di 8tv

Jadi buat sesiapa yang ingin menyaksikan lagi kejutan-kejutan yang bakal 8TV NITELIVE lakukan., sila saksikan rancangan penuh berinformasi ini pada :

Hari : Sabtu , Ahad, Isnin
Waktu 12.45tengah malam - 2pagi
TV : 8TV

Bagi yang terlepas siaran langsung, boleh jugak ditonton di www.tonton.com.my!!


Terima Kasih Semua!!!

*Gambar di pinjam dari FB 8TV NITE LIVE



12 comments:

Sunah Sakura said...

mula2 je malu...nanti mesti nak gelak aje...sama macam iklan 8tv tu... :)

~Kirin Selama Perak~ said...

wah!
bila aku nak masuk tv ni?
muahahha~

Iffah Afeefah said...

Snok ape waaa

Iffah Afeefah said...

Snok ape waaa

Spora Moira aka Cik Pora said...

mana ada nampak ady...sipi2 ajer...

**::CIKNUURUL::** said...

hehehehe,.kemain lg die,.

fRaMe+LenSeS said...

hihihi. comei2.. :D

zaMir said...

hahahahah...bila nmpak je topeng tu trtanggal...dah boleh cam..senang betul nk cam....haahaah... :)

Syafiq Ahadin said...

ini iklan yang second ke? wooo! akan tengok!1!!

Eera Shera said...

biar la..pemes ape..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye ke malu?hehe

ain dzaya said...

comel la sgt..hewhew..

ta payah nak malu sangat la ady budika...

hahahah