Sunah Suka Sakura dot com

Monday, October 3, 2011

Surat Terbuka Buat Alyah

Kisah hati...kerna ia tak mungkin kerna sayang...

Saya suka nyanyian awak....Saya suka cara awak layan org sekeliling awak...Walaupun muka awak sedikit sombong, tapi awak baik hati...Masih ingat ayat pertama awak untuk saya "awak ni... saya macam ingat... tapi terlupa la... kita jumpe kat mane eh?" Padahal waktu tu pertama kali kita jumpa face to face.. heheheheeh...Saya suke :)

Bye ELLY MAZLEIN



6 comments:

Ieka theLuvika said...

ngaaaaa..... hati tgh berbunga betul abg ady kite ni aih ^^!

norinaomar said...

bagusnya artis tak sombong..
my sister kata Jac pun tak sombong dengan peminat

Ameer said...

Ish2 ady oh ady....

Cik Rose Cute said...

Alyah memang tak sombong...muka jer muka sombong hihihi

qasehraihan said...

kisah hatinya cukup berhantu ady.huhu

Mohd Khairi Khadzir said...

alyah!!