Sunah Suka Sakura dot com

Monday, November 14, 2011

Dipaksa Bersiaran Langsung... Muke Ady Budika Cuak Masuk TV

Sms-sms yang masuk di kaca tv makin merisaukan aku.. Err... lagi la bila ramai yang meminta supaya Baki Zainal membawa aku masuk dalam rancangan live... Errr... seram sejuk... Dalam hati "Baki main2 jer.. aku kan keje belakang tabir.. mana leh kaco" 

Tiba-tiba sebelum iklan Baki ada katakan kepada penonton yang die akan membawa aku masuk... Err... apakah yang aku dengar ini?? DEmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Terus aku lari kluar studio.. Menyorok belakang pintu.. Errr... Baki berlari masuk dalam control room tempat aku selalu melakukan tugas bila siaran langsung berlaku... 

"Ady, kalau ko taknak ikot aku masuk... Show malam ni ko takkan nampak aku" Dari belakang pintu aku dengar... Hadoi... apa yang harus aku buat... 30 saat sebelum siaran langsung kembali selepas iklan.... Dem.. demmm demmmmmmm... Aku mengalah.. Ikot Baki Zainal masuk dalam studio... Maka bermulalah perkara yang paling memalukan buat aku!!!!

Masa tengah bersiaran langsung itulah aku mula blur.. terus kelu... Baki!!! lain kali kalo betul nak aku on air.. bagitau la awal sikit!! leh aku make up ker, sediakan text ucapan ker... hadoi... Yang aku ingat... aku kata "Thanks Everybody..." selepas dipaksa.. ahahahahaha.... 

Sesiapa yang ingin saksikan rancangan yang aku maksudkan.. bolehlah layari www.tonton.com.my.. Dan click channel 8TV dan pilih siaran 8TV NITE LIVE episod 130... Hari nie pun dah leh tengok dah.. ahahhaha... Dan anda akan melihat betapa malunya aku!! ahahahaah... 

Tunduk malu.. Blur...

Baki dah start tanye bukan-bukan dah~~

Thanks kat opismate aku , FADEEL  sebab gambar ini die yang ambik.. Saaaaayyyyammmm FADEEL.... ahahaha


Ape2 pun... THANKS EVERBODY.... THANKS....



31 comments:

Syafiq Ahadin said...

yeah! akhirnya!!!!!!!!!!!!!!! tapi semalam saya tidor awal.... hek3!!! tak dpat tengok. wooo~~~~~~
sayang tak tengok semalam. huk3!!! hehehehe! lawok2!! :)

Sunah Sakura said...

retis fofular

AdyBudika said...

sangat2 memalukan..ahahahaha

Sunah Sakura said...

tu pegang2 laptop baki tanpa sebab tu tanda2 cuak la tu...

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hai abg retis ...:P

zaMir said...

errr...hahahhhahahahaha.....

misz sheyla said...

semalam ke...ala semalam tetido awal...biase sempat gak tengok ni...

Sis-Lin said...

waaaaa.....ko ni nak masuk TV x bilang2 eh..leh la aku pun amik video bt koleksi peribadi..heheheheh

Nsb baik OK... :)

yuyu Zulaikha said...

retisssssssssssssssssssssssssssss ^^

mynameismy said...

nak signnnnnnn!

Lelaki Ini said...

wah!!!
dah masuk tv!
seronok2!
leh nnti masukkan sy jugak??
hehehe

shida anwar said...

erk..retis dah sure pas ni lupa daratan...hahahaha...larikkkkkkkkkkkkkkk

fRaMe+LenSeS said...

ahhaa.. comeinya. :P

aDisH.sHidA said...

semalam tak tgok sbab g penang rugi rugi kalau xleh tgok muka yang konon malu tu hehee

♥ shaheizny ma ♥ said...

bila lg nak fofular. ekekek

mas saari said...

alalalalala... tunduk2 malu pulak!

hehehehe..mmg jelas muka cuaknya!

yazidy said...

remy ishak yg retis..

Che said...

wahh.. fames!! :P

cikpjaz said...

wahhh~retisssss ^_____^

Iffah Afeefah said...

makin pemesla ni

blogger masuk tb hehe

kiera'sakura said...

hahahaha.. lawak gle :p

Rozuan Ismail said...

malu2 kucing ye masuk tv

efa nur said...

abg ady..!!
retisss fofuler..hikhik

bestnye ade BAKI...!!hehe :D



p/s:abg ady, krm slm kt abg baki taw!heee :D

SuHaiLy azMi said...

muka ady semalam mmg lawak arrrr...
yang penting skrg nie dah ada retiss baru..ahahaha...x sangka baki betul2 nak panggil ady masuk...

solomolo said...

abg taf dah jadi retis skrg !!!~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

retis kamu ady..

ARC™ said...

gamba sikit punya besau kat ehader takkan malu masuk tv

~Kirin Selama Perak~ said...

Nak sign!!!kat dada pakai gigi!!!HAHAHAHA

Eera Shera said...

ady ke remy ishak tu..konpius2 ;p

Zulfikar Hazri said...

nanti aku print gambor kita kan kan.. aku mintak ko sain.. pehhh pehh pehh

is_isaac said...

fuyooo! artis! siap masuk tv! haha