Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, November 16, 2011

Most Popular @Tonton ?? Video Ady Budika Cuak Kat TV - Released

Aku kumpulkan kekuatan yang amat kuat untuk up entri ini!!!

Baru saja di upload dekat tonton.com.my dua tiga hari lepas, episod 130 8TV NITE LIVE terus mendahului carta "Most Popular"  untuk rancangan itu.. Err.. kalahkan lagi 129 episod yang lain.. Pernah ceritakan pasal kejadian ini kat  entri INI, Jadi sekarang masanya aku release teaser.. Ahahahaha.. 

Ok.. aku mengaku.. aku nampak sangat cuak.. Sebab semua diluar jangka aku

Nak tahu apa sebenarnya yang terjadi sehinggakan video ini muncul dan Most Popular...? Silalah ke www.tonton.com.my > Channel >  8TV > A-Z > 8TV NITE LIVE > Most Popular > Episode 130 :) Atau shortcutnya ---> DISINI

Ade yang nak kata aku BAGETNYERWWWWWW eh?? errrr


*Jum pakat2 gi tengok kat tonton.. moga leh jadi most popular kat Tonton untuk semua channel.. hehheeheh





14 comments:

Lelaki Ini said...

femes lah lepas nieyh!

[k]o{q}i[n] said...

put ur hand togather to ADY BUDIKA...!!!

aDisH.sHidA said...

nak tayang kat orang kampung boleh x

Cik Bambam said...

siyes aku gelak x berenti tgk ko cuak mcm tuh! kah3...

AdyBudika said...

lelaki ini..ahahahahaha

muez.. errr.. malu kot...

Shida.. ahaha.. depa tak kenai ady..

Aida.. aahahahah... aku tak pernah rasa secuak ini!!! ko pernah je kan nampak aku berdiri depan org ramai..buat persembahan etc..tapi kali ni lain beb.. tak bersedia

onie said...

huyoh ?! ady budika yang penah duduk didepan saya?pehhhhh :)

hafizulhakim said...

untungla.he3 :)

idris said...

Lpas ni lg glamor la ady budika...hahaha

idris said...

Bes la ady budika...bwak la aku sma msok tv.haha

Iffah Afeefah said...

xley bkak tonton

da lupe username passwrd skali

Syafiq Ahadin said...

ahahahahahahaha! part thank you tu best!!!! hehe! :)

inilza zain said...

muahahahahaha

mofabimono said...

femoz ler ady lps nie

Zulfikar Hazri said...

pasni TV3 amik jadi host... host paip ok?