Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday - Whiteboard Opis Korg Ade Buat Pengumuman Yang Macam NI tak?

Klik untuk membesarkan image dan meneliti

*terlalu jujur nampaknya rakan opis aku.. sehari aku bercuti..ade jer yang terlakar kat whiteboard.. kannnnnnnnnnn



22 comments:

Syafiq Ahadin said...

sungguh kreatif!! tak pernah lagi.. sebab...errrr..lom kerje.! :D

JIJI YU said...

sama je ngn bilik guru aku

shida anwar said...

ades..kalau kat opis buat cam tu ada yg kena taram

Asrul "iLham" Sany said...

hahaha, sama gak ngan opis aku...

:D

mizzkechique said...

haha...meriah

zaMir said...

bak sini!!! nak conteng jugak!!! hahahah

farahroslan said...

haha. comel boleh tak ? ngee :)

mas saari said...

hehehehe...macam2 ada kat whiteboard tu!

~Kirin Selama Perak~ said...

kalau aku ada tu,aku siap letak watermark bgtau aku yang wat..
HAHAHAA

Rina Rossoneri said...

ini dah macam whiteboard sekolah hahah

Iffah Afeefah said...

gembire sungguh

kiera'sakura said...

kihkihkih..whiteboard opis nie klu buat cenggini ada yg dpt warning later kowt.. T_T

zuwaidah said...

itu menunjukkan ady memang disenangi oleh rakan2 sekelian. whiteboard kat ofis penoh dgn appointment for site visit, meeting and tender submission date huhuhuhu what a boring situation!!!

Oh Oeya said...

Makkk sukerr gambar kartun cam supermang nuuuu ngeeee :D

Cik Bambam said...

kalau buat mcm ni kat opis aku.. dah kena memo.. =.='

aimie amalina said...

kakakaka
sungguh mahu berterus trang di white board ye =]

Nur said...

Alahai.. macam2 ada.. kelakar pula bila baca nota2 atas whiteboard tu :)

AlongUsop said...

AHAHAHAHA..
ady.. aku rindu opis ko ni.. :P

AlongUsop said...

AHAHAHAHA..
ady.. aku rindu opis ko ni.. :P

rosmina samin said...

Ady..kalau aku buat macamni kat office..confirm pas ni masuk meeting hahaha

Anonymous said...

ADY SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA ^.^

sha my heart said...

terus terang sunggunh kawan ady tu.

”Aku minat ko, ko minat aku jugak?”