Sunah Suka Sakura dot com

Friday, December 16, 2011

Jum Tiru Gaya Artis AJL!! Hambek RM5000 !!!

Haaaaaaaa.... Sapa yang nak tu jum la kita cuba nasib.. Ady nak sangat join ini!! Tapi Ady tak leh nak join T.T ..


"Lakonkan semula persembahan pemenang Anugerah Juara Lagu sejak 1986 hingga 2010 dan berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai RM5000 serta menyaksikan AJL26 secara langsung sebagai VIP!!!

Hantarkan video anda secara online dan hanya 10 peserta akan berjaya ke pusingan akhir dan Malaysia akan mengundi secara online siapa yang akan dinobatkan sebagai juara!!." 


----> SUMBER

Syarat-syarat.
  1. Pilih salah satu video persembahan pemenang AJL dari tahun 1986 – 2010 yang paling anda suka sebagai rujukan.
  2. Lakonkan semula persembahan tersebut dan rekod dengan kamera. Anda juga boleh menggunkan kreativiti anda untuk menjadikan video anda lebih menarik dan menghiburkan. Klik di sini untuk menonton contoh video pemenang Tiru Gaya Artis 2010.
  3. Hantar video anda secara online di sini atau hantar video anda secara pos ke Alt Media Sdn Bhd, Tingkat 3, North Wing, Sri Pentas 3 Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
  4. 10 video terbaik akan di paparkan di laman web pada 2 Januari 2012 di mana Malaysia akan mengundi menerusi online untuk memilih pemenang Tiru Gaya Artis. Yang bakal membawa pulang RM5,000.
  5. Pemenang tempat pertama akan di umumkan di Anugerah Juara Lagu pada 29 Januari 2012.
Maklumat lanjut dan borang penyertaan boleh lihat kat----> SINI

Errr... Mujur lagu Kisah hati lom jadi Juara Lagu.. Kalo tak sah2 dah tau siapa orang pertama yang akan meniru aksi lagu ini!!!




9 comments:

pinky said...

wahhhhhhh tetiba muka ady...sib baik nak iras betul nga remy tu....hahhaa

laskar pelangi said...

Hik Hik Hik =)

IBU GEBU said...

nak tiru kak melah boleh? ahaha... KAU KUNCI CINTAKU DALAM HATIMU

tapi kak melah la ni dah pakai tudung

"Ady Remy Budikalya" boleh buat nama anak kan?

zuwaidah said...

heheheheh sesuai!!!

Rozuan Ismail said...

haha.x sesuai

Fiera Pirot said...

hahahaha...gelak tergolek tgk...hahaha

[fArAh aLiAs] said...

jom maen game yang best. release tension!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/jom-release-tension-sekejap-ayuh.html

Scarlett O'Hara said...

Sape nak tiru gaya Amy Search? :D

Mohd Sukur Ibrahim said...

hikhik...tak perasan Remy Ishak dah ade pencabar nmpk nye...