Sunah Suka Sakura dot com

Monday, January 23, 2012

Sambutan Hari Lahir 2 - Bersama Adik-Adik Blogger

Plan hari ni nak belanje adik-adik makan.. Jadi pegi la ambik Adik Khai... Namun oleh sebab sesat kat Shah Alam, maka terus menelefon Adik Finaz yang menjadi sumber rujukan aku kalo sesat sekitar K.L.. heheheh.. Tiba di kediaman Adik Finaz, aku dengan tak malunya meminta dia yang menjadi pemandu untuk hari ini.. heheeh.. Seterusnya mencari Adik Khai...

DEk Nasz

Atas bantuan Adik Khai, kami telah berjaya mencari satu tempat kediaman untuk malam ni.. Setelah urusan bilik selesai, kami bertiga terus meluncur laju menuju ke Maktab disebelah UM.. ingin menjemput bakal cikgu .. Syed.. Setelah hampair 3 jam menunggu... errr.. 15 minit sebenarnya, akhirnya syed muncul dengan penuh yakinnnya.. Errr... Ini kali pertama aku bertemu muka dengan adik yang sorang neh.. Setelah Syed masuk kete, kami terus menuju ke Sri Gombak, ambik Zamir... Yang ni aku dah jumpe berkali2...

Atas kecekapan pemanduan Dek Nasz, akhirnya kami tiba di E-curve dengan selamat.. Kenapa E-curve? sebab malam ni kami ada Screening untuk citer Underworld :) Yeay... Sebelum menantikan waktu siaran, kami berlima melalukan aktiviti spotcheck kedai sekitar The Curve dan juga Ikea serta IPC

Ikea dijadikan tempat rehat kami

Syed ngan Zamir memang close sangat.. diorg manja sesama sendiri

Ady Budika with Khai

Hallo!!!! Apa!!?? sesat??? nak datang gak??

Setelah screening tamat itu kami terus meluncur laju.. Sebab malam ini niat nak belanje adik2 aku ni makan.. Sebab diorg sudi temankan aku seharian :)  Tiba di Shah Alam, kami terus mencari kedai yang bersesuaian.. Dan juga tidak lupa kami mengambil tetamu terhormat yang datang dari jauh... Sunah dan juga Iffah..Setelah 3 kedai makan kami singgah akhirnya kami temui satu kedai yang dirasakan sesuai untuk makan2... Maka berkumpullah kami beramai-ramai untuk mengisi perut..



Masa untuk menjamu selera

Suke yang ini!

Khai... semua gambar untuk entri kali ini adalah atas ehsan beliau

Mira Ayob!!! masih berhutang nyanyian birthday untuk aku

Setelah menjamu selera.. kami terus balik tido.. sekian...

Fakta yang perlu anda tahu.
  • Malam dihotel, aku tak dapat nyenyak tido. sebab ..sebab.. sebab berlaku beberapa perang 
  • Seharian Dek Nasz drive!
  • Khai tinggalkan hero kesayangan die sorang2 kat petronas.
  • Zamir bawak rambutan 
  • Syed seorang yang comel bila merajuk
  • Mira, kawan Dek Nasz malu2 tapi mulut non stop.
  • Sunah hadiahkan satu ilmu baru buat aku yg sering terlupe.
  • Khai juga berikan aku sesuatu yg amat comel, dah siap letak atas meja opis
  • Iffah, pertama kali jumpe selepas die accident.
  • Nadh akhirnya sudi sertai kami juga.
  • Orang pertama wish Birthday aku adalah Dek Nasz, sebab die ada sebelah aku 24jam.. hehehe
  • BANYAK LAGI  MAKLUMAT YANG AKU TAK TAIP  DALAM ENTRI INI
Thanks sebab sudi temankan Abg anda ini .. Thanksssssssssssss... T.T


Sambutan Hari Lahir 1 ---> DISINI



13 comments:

Iffah Afeefah said...

sedih pulak bace entry y ni

abg ady tengs belanja T_T

Syafiq Ahadin said...

best!! tak ajak! :( hehe!

Sunah Sakura said...

thanks abang untuk hari tu...

tido la abang...rehat, rehat...tak sihat kan tu..

Mohd Khairi Khadzir said...

ahaha ... time kaceh sbb hadiah tu letak ats meja opis (^__^) .hero tu tinggl tp berteman ngan bagla2 kt petronas tu..yg pnting selamat hehe

ade lg 1 fakta menarik dr saya: saya first time keluar dengan mereka ni semua ..agk kekok mule2 p lame2 makin ok hehe..

perang ek?HAHHA berlarutan smpai ke lewat mlm.. HAHA

Jumaat yg best sbb dpt jln2 ..tganks kpd abg ady sbb ajk saya join, n thanks kpd finaz sbb sudi drive (^__^) ..thanks kpd TH, Zamir, Syed, Mira, Sunah, Iffah dan Nadz jgk.. heee

eddy syrol said...

awesome :)

Wan Zulqhairi said...

Happening lah korang.. haha.. jeles aku..

SyedGraphiX dot Com said...

Ya Allah nape muka kita camtu! hahaha. Malunyaaaa..adoii. mana de mrajukk. takdeee. XD. btw, thanks kat abg coz sudi jemput. sudi tunggu 3 jam. keh keh. sudi belanja makan n minum..dannn.. Maaf kerana menyebabkan abg stuck in jam. Maaf sangat. k, bye. Seronokk dapat kenal abg n semua yg hadir :D . Happy birthday! :)

efa nur said...

abg ady, happy belated birthday!
semoga bertambah murah rezeki, panjang umur, berjaya & bahagia di dunia dan akhirat..aminn

sory lambat wish..jarang on9..huhu

HB :)

man yusoef said...

manjanya syed dengan zamir..so sweet sgt..HAHA! untunglaa dapat keluar...hepi besday.lulz

zaMir said...

waaaa...bila baca mcam sambut birthday saya pulak...hahahah...
thanks sangat2 sebab sudi luangkan masa dgn kami nih smua...

ok..tu sangat la fakta..syed mmg cute bila frust...tu bukan saya ckap laaa...ade org ckap..errr...hahahah..

zikeryhassan said...

jelesnya. untungla jadi dorang semua

Eyda Syahida said...

syed seorang yang comel bila merajuk. awwwww... hahahaha

Yazid Yahya said...

bestnye!!! nak join!!!