Sunah Suka Sakura dot com

Monday, January 23, 2012

Sambutan Hari Lahir 3 - Bersama Pengacara TV serta DJ Radio

21 January... Dihari lahirku... Aku still keje hokey!~~~Pekerja contoh musim ini dah jugak musim-musim akan datang... Keje aku hari ini adalah edit lebih dari 10 Muzik Video pelbagai rentak.. Errr...

Keje seperti biasa... Selesai siapkan semua content unutk malam ini, aku terus turun ke Studio B Sri Pentas Bandar Utama untuk bersiaran langsung bagi program 8TV NITE LIVE. Untuk malam ini pengacara yang mengendalikan segmen adalah Baki Zainal dan juga Nadia FLY FM. Dua orang host yang aku paling suke lihat keletah dikaca tv.. 

Di awal segmen, hadiah untuk peraduan yang kami anjurkan tertinggal didalam control room. Jadi aku secepat kilat terus masuk ke dalam studio untuk menghantar kepada dua org host tersebut, namun malangnya waktu siaran sudah bermula.. Tibe-tibe  Baki Zainal  dan jugak Nadia terus mention pasal Hari Lahirku kepada semua penonton 8TV NITE LIVE secara langsung dikaca Tv.. tergamam aku... Aku mula terfikir .. adakah kali ini aku akan ditarik masuk sekali lagi... Hadoi.. masalah neh.... aku tak mahu jadi seperti hari tu.... Kejadian Ditarik Masuk Ke Live Show

Alhamdulillah, aku cuma diminta untuk memberikan barangan kepada host.. rasanya tak nampak langsung aku kat tv..hehehe ...

Setelah lebih satu jam bersiaran langsung itu.. Banyak sms yang masuk mengucapkan selamat hari lahir buat Ady dikaca TV.. Rasanya tahun ni la paling ramai org wish selamat hari lahir buat Ady.. hehehe.. Terharunya... Lom tamat disitu... Habis saja program,  Baki Zainal  datang ke control room dan membuka dua kotak .. Didalam kotak itu terisi cup cakes yang amat comel... Wahhhhhh.. tak sangka artis sudi meraikan hari lahir aku.. sedihnya...

Baki Zainal bawak masuk cup cakes

Bersama Baki Zainal, Nadia FLY, Pin Joo..n.. Amir..

Cup cakes yang sedap

Ade dua perisa cup cakes ini

Kejap jer kitorg dah habiskan kek ini.. ahaha

Thanks  Baki Zainal , Thanks Nadia... sebab sudi meraikan hari lahir aku pada tahun ini... Aku takkan lupakan apa yang korang berdua buat untuk malam ini sampai bila-bila.. thanksssss.. Sayang korang lebey!!!


~Thanks everibodi..thanks~


*kualiti gambar teruk, sebab ambik pakai hdset jer.. hehee



9 comments:

Sunah Sakura said...

sweet!

Mohd Khairi Khadzir said...

juga so sweet (^___________________^)

Iffah Afeefah said...

untunglaaa

3 hari berturut2 abg ady

Citarasa Rinduan said...

bestnya
bertuahnya kamu dik

hafizulhakim said...

wah sama besday..happy belated besday!

Areef Ibn Naim said...

salam,

selamat hr lahir ady... mg umur yg tlh lalu sentiasa dlm pengampunan-Nya n moga umur yg akn dtg sentiasa diberkati n dirahmati, amiin :)

Cik Bambam said...

untunglaahhhh~

Syafiq Ahadin said...

best~!!

Amirah Azhar said...

Dah lepas pun ttap celebrate lagi kan? itula untungnya ada ramai kawan...btw, nk wish jgk la, Happy Belated day...Wish U happy always...