Sunah Suka Sakura dot com

Monday, January 23, 2012

Sambutan Hari Lahir 4 - Bersama Kawan Baik!!!

Masih mood birthday.. Errr... hari ini aku disambut pula dengan kawan baik aku masa study dulu .. Najah Sabirah... Tahun nie dia tak jadi org pertama yang wish birthday kat aku.. Errr.. sebenarnya dia terlupa.. Sedih tau... Tu la.. sape suh busy sangat keje.. Sampai nak jumpe aku pun takde masa kan? :(

Dan hari ini jugak kawan baik yang banyak menjaga aku masa sakit juga meraikan hari lahir aku bersama-sama Najah.. Kami bertiga memang close.. Teringat lak segala suka duka yang kita lalui bersama.. Hadoi.. sedih lak  bila ingat balik...

Najah dan Epul

Aku terpaksa gi One Utama, tempat Najah keje.. Al maklumlah orang asyik busy keje kan... Dan akhirnya kami bertiga bertemu dan Najah dengan bermurah hati telah belanje makan daging kambing.. Heheheehhe... Apa pun aku amat berterima kasih sebab sudi jadi kawan aku hingga hari ini.. Thankjs jugak hadiah stokin yang warna pink dan ada corak love itu.. hehehe.. somel!

Menyingkap kenangan bersama Epul... dia la yang banyak tolong aku saat2 aku menderita sakit dulu.. Dia jugak insan yang hantar aku ke hospital lepas aku berlumuran darah dan terlentang tepi jalan... Dia jugak la yang menghubungi semua kenalan dan ahli keluarga memberitahu keadaan aku.. Dia jugak yang hari-hari datang melawat aku di ppum... Thanks Epul, tiada hadiah paling ternilai selain dari segala apa yang telah dilakukan T.T Alhamdulillah, aku bersyukur kenal Epul.. Dia dah jadi macam salah seorang ahli keluarga aku...

Najah....Dia banyak mengajar aku untuk jadi insan yang bersyukur dan lebih tabah.. Banyak yang telah Najah ajar aku.. dari cara mengahrgai seorang kawan, menghargai keluarga, menjadi seorg insan yang tabah,... Najah juga seoarng kawan yang aku kenal sebagai yang cukup cekal dalam mengharungi liku hidup.. Kenangan yang paling aku tak dapat lupakan ... Masa bulan pertama aku menetap di Kuala Lumpur..Dengan berbekal RM50 aku beranikan diri untuk mulakan hidup baru. Satu bulan pertama hidupku amat susah, Najah satu-satunya insan yang sudi bayarkan untuk aku sewa rumah bulanan, walaupun pada saat itu sewa rumah die juga tertunggak.. Banyak lagi kenangan yang aku tak dapat lupakan antara kita.. Aku tak suka nages... tapi hari ini.. aku kalah dengan air mata aku sekali lagi..

Apa pun aku sayang kalian berdua yang amat!!!!!!

Kek birthday aku yang comel.. Sebenarnya itu yogurt 

tema pink hokeyy.. Korang mampoo?

Najah belanje!!!!

Errrrr.. Makin gemuk la aku lepas nhe.. hehehee


Thanks!!! Ramai lak sudi sambut birthday aku kali ni.. hehehhehe




4 comments:

eddy syrol said...

sahabat baik mmg irreplaceable
(~_~)

Iffah Afeefah said...

rase nak nangis

thanks epul ke abang epul

sbb xde kamu xde ady budika sbgai blogger

kak najah jugak

Sunah Sakura said...

:)

Syafiq Ahadin said...

sedih je baca.... terasa nak balik sabah jumpe kawan...