Sunah Suka Sakura dot com

Monday, January 23, 2012

Sambutan Hari Lahir 5 - Bersama Adik Tough!!!

Demam.. tak sihat.. selsema.. hadoii.. Tapi tak mau la spoilkan mood bercuti.. Jadi terus mengajak sape2 yang sudi temankan keluar.. Akhirnya Along dan jugak seorg blogger yang amat terkenal dengan kek cokelatnya sudi temankan aku keluar hari ini...

Tempat yg janji nak jumpa adalah kat Kenny Rogers Tropicana City.. Tropicana City ni aku gi tadi cuma 4 minit jer.. Errr... selalunya lebih dari 15 minit gak.. Ahahaha.. Ini bermaksud jalan sangat lengang! Along sampai lebih awal dari aku, jadi dia sudah tunggu disana... Jadi sesambil nak tunggu adik taff aku tu, kami masuk ke Kenny rogers... Pesan ape yang patot..

Menu yang aku pesan :)

Dalam lima minit kemudian, adik taff datang dengan senyum simpul.. ahahahha.. Jadi kami plan nak gi tengok movie lepas makan.. hehehhee.. Jadi kami pun makan-makan sambil berborak... Rasanya ni la kali pertama kami leh borak lama2 setelah dua tiga kali jumpe.. sebelum-sebelum ni jumpe pun sebab die kasi kek cokelat untuk aku.. Hehehehehhe..

Makan dah habis... Tibe-tibe datang dua tiga orang staff KR ini.. melalak nyanyikan lagu happy birthday untuk aku.. Riuh rendah bunyinya.. semua org tengok aku.. Errr... Demmmmm air muka aku bertukar.. Malu bercampur terharu.. hehehe.. Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kek cekelat yang aku suke!!!!!! Rupanya Adik Taff awal2 dah kasi kek buatannya kepada staff KR untuk diberikan kepada aku!!!! hehehe.. Thanks Adik taff... SEDAPPPPPPPPPPPPP

Dengan Adik Taff

Yeayyyy.. Belah kek yg Adik Taff buat

Kek cekelat... Sedapppp

Bergambar bersama sebelum tinggalkan Kenny Rogers

Lepas tu kami bertiga menuju ke GSC.. Buat kali ke4 aku menonton Journey 2 3D... Errrr.. sebab cite tu jer yang ade tadi.. Hehheheehheh..

Apa pun thanks lagi sekali kat Adik Taff!!!! Nanti kita sambut lak 29 January k.. Hehehehe... Sebab 29 January ni birthday Adik Taff lak.



12 comments:

Sunah Sakura said...

untungnye orang yang dapat adik taff kepada abang taff tu...erk

Lang Abdullah said...

untunglah ada org sayang..hahaha

Iffah Afeefah said...

ni bertambah jeles

lom rase lg kek buatan die ni

eddy syrol said...

kek tu sodap... kek dia pun nampak taff.. erkkk

Syafiq Ahadin said...

dulu kek hijau kan???

~~zAnAfAhMi~~ said...

ke emak adik taff yg buatkek tu?
happy birthday.

ShashaCahaya said...

Wah! Seronoknya! Happy birthday to you semoga panjang umur, murah rezeki dan sejahtera di dunia dan akhirat.

man yusoef said...

meghiahnya besday dia..ramainya org sambut besday dia..untunglaa..hepi besday ady

Eyda Syahida said...

untunglahhh...




nanti birthday eyda nak pecan bitterscotch eh? hahaha

Firdaus® said...

alolooo..comelnya kek tu..cute sgt..hak33..

btw happy belated birthday ye =)

Scarlett O'Hara said...

Alamak!Cinonet no kek!

the triplets said...

he he, ada kek ....cam lawak jer