Sunah Suka Sakura dot com

Sunday, February 5, 2012

10 Rahsia Diri Ady Budika

10 Rahsia Diri Ady Budika yang sekarang ini bukan lagi rahsia...


  1. Kalo marah akan diam tak berkata.. Then akan hentam melalui status fb, tweet etc... Sejam lepas tu ok balik.
  2. Suke buat-buat tak faham. Saje nak biar org geram dengan aku.
  3. Paling geli dengan ulat sampah.
  4. Paling pantang org nak sindir2, perli, kias2 dengan aku!!
  5. Ade penyakit susah balas sms, malas angkat call. 
  6. Kalo ade sape kaco tido, memang nasib malang la org itu.
  7. Boros.. Errrr....
  8. Paling tak suka drive kecuali di highway
  9. Suke jer nak berlari2 anak menuju kesesuatu tempat walaupun tempat itu dekat.
  10. Pernah bercita-cita menerbitkan filem sendiri 
Rasa macam tak cukup lak 10.. ahahahah.. tapi akhirnya aku bongkarkan jugak beberapa rahsia aku :P 






17 comments:

Awie Omar said...

Rahsia kerajaan telah terbongkar hehehe

Cik Kamoo said...

rahsia terbongkar!! ha ha ha

[k]o{q}i[n] said...

ada lagi ni....hahahaha

Mohd Khairi Khadzir said...

no 1: prnh nmpk hehe
no 2: xprnh rase..
no 3: xprnh tau jgk hahaha
no 4: rase mcm pernh buat kt abg ady hehehe
no 5: haha .. yg ni slalu buat kn! HAHA
no 6: eee tak berani lah nak buat lagi erk~~~ haahah
no 7: haha sesekali xpe haha
no 8: tau dah..
no 9: biar cpt asal cepat sampai HAHAA
no 10: good luck!

tu je hehehehe

zuwaidah said...

syok gak tahu rahsia org, kalau saja2 nak korek sure gerenti tak dpt tahu kan.

Mat Gebu said...

Kenapa seakan2 tak sama macam mula2 aku kenal nko dulu? (tapi dulu tu bukan lama sangat, baru setahun rasanya)...tapi jangan risau, itu hak dan rahsia masing2....

Cik Asma BLuppy said...

no 6 tu macam same je ngan sy.. haha

zikeryhassan said...

saya selalu kena dgn abg 2 dengan 5.

qasehraihan said...

bagila rahsia nama ady budika plak..hehe..

Iffah Afeefah said...

Mcm betul sume skali

cikpjaz said...

rahsia terbongkar!!!hehehe
pjaz pun geli ngan ulat sampah...errr

budak kacamata said...

pengakuan ekslusif tue..hukhuk

:N:A:Z:R:U:L:aziz: said...

tmbhn
klu kol.. org tu x angkat.. means org tu xmo trima kol dah walaupun actualy x sempat nak angkat

xkn kol smpai 2x.. juz skali je.. x angkat.. nasib la..

zaMir said...

Kebanyakan tu saya dah nmpak..bukan rahsia lg..hahahah

Rozuan Ismail said...

saya dah pernah kena no 1 dgn no 5.hehe

Sunah Sakura said...

kan zamir kannnn..ahahah~

kecuali yang nombor 3 tu...ooo...sama la kita...

fRaMe+LenSeS said...

wat la movie. wat la movie. ehehe