Sunah Suka Sakura dot com

Friday, February 24, 2012

Apa Masalah Dengan Gambar Ini?

Tadi saja belek2 balik album kat FB yang dah lama aku privatekan.. Errr.. tertumpu kat tarikh hari ini 24 Februari..  Tapi kejadian berlaku pada tahun lepas (2011).. Terus cari sesuatu disebalik baju2 yang dah lama dihanger.. JUMPE!!! Senyum....

Terus ambik dan try pakai balik baju yang sama seperti dalam gambar bertarikh 24 February 2011 ...

Ini la gambar yang aku upload pada tarikh seperti hari ini tapi pada tahun lepas..

Dan aku terus ambik gambar dan belek balik gambar tersebut =.=


 ERRRR... Ok... Aku rasa aku dah cukup besar untuk pakai baju itu... Sekian... Belek lagi album kat fabecook.. Hheheehheeh.. HOH!!!???? banyaknya gambar yg aku upload dulu2!!


*Motif nak bagitau aku skang dah "tough" ok!!!!!





18 comments:

JIJI YU said...

ok le tu kalo nak dibanding dgn aaron AZIZI

Rozuan Ismail said...

untunglah badan dah ketak-ketak.hehe

Syafiq Ahadin said...

erk..... hahahahaha!

Mat Gebu said...

Hahaha...yelah...yelahh..tu hari lupa nak pegang2 betul ke tuff...hahaha, janji kering sepanjang hari kan ady..hahaha...

Anonymous said...

Ahhaahaa..boleh tahan kurus abg ni dulu. Tapi skrg..err..ok, though. Haha

Hazmin Hamudin said...

untung la badan dah best... boleh posing sakan lepas ni

Suhaili Sarif said...

abammm ketak la pulakkk..hehe

Sunah Sakura said...

tapi tapi tapi..betul ke baju tu? nape tulisan dia tak sama? errr...tiputiputipu!!!

Anonymous said...

betul la...cm tak sama je baju tuh

Cik Bambam said...

hahahah..yolar tuhhhh...

@sunah..

dia bergambar ngan cermin sunah.. songsang tulisannya.. kekeke

Sunah Sakura said...

ok..mirrored image..thanks

Wanpetunjuk said...

Ha'ah...nampak berisi lagi dr sebelum tapi baju tuh mcm slightly different tulisannya.....erkkkkk

~Kirin Selama Perak~ said...

bulan 3 da nak dekat ni..HAHAHA

combi said...

lorhhhh..haha

Mish Apple said...

Taf la tuu .

Mohd Khairi Khadzir said...

ye laa...ye laa.... AHA

Yazid Yahya said...

Eh, Remy Ishak la tuh!!

Miziey said...

Peh! hengsengggg ahhhhhh...
...mamat yang pakai helmet tuh.
;)