Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, February 8, 2012

Tasha Manshahar Fenomena Baru Youtube

Sekali dengar terus jatuh cinta dengan cara penyampaian nyanyian dari gadis cantik molek ini.. Kita dah ada Anna Raffali, Najwa Latif yang popular disebabkan upload lagu kat youtube.. Kali ini aku tak heran jika Tasha Manshahar juga mampu popular dengan medium seperti ini..

Apa pun harap apa yang adik kita nie buat mempunyai matlamat yang jitu la eh.. Makin berseri hiburan seni tanahair jika semua org positif menerima pendatang baru yang dirasakan mempunyai bakat.. bukan semata2 inginkan populariti dan kontroversi.. Chill.. layan lagu Tasha Manshahar ini!






5 comments:

zikeryhassan said...

dah siap convert lagu ni ke mp3 dah. best!

Cik Bambam said...

or fenomena syed shamim?? keh keh keh

fRaMe+LenSeS said...

susah nadh nak puji orang. tapi terpaksa kata suara dia sedap huwaaahhhhh

the triplets said...

Ok gak

Firdaus® said...

seriously mmg best =)
huuuu..baru tahu pasal pompuan ni..hikk3..

apa2 pun do follow my blog =)