Sunah Suka Sakura dot com

Monday, March 12, 2012

Bonus Staff Media Prima Berapa?

Setelah lama aku tak bukak aku punya Nuffnang akaun, hari ni dengan secara tetibe aku telah membukanya.. Hhehehehe.. Alhamdulillah, nak simpan lagi duit tu sampai angkanya jadi RM80ribu... Eh!!!

Eh!!! Ni bukan Cek aku!!!
Gambar di ambil hasil carian Google.. Thanks kennysia.com :)

Alang-alang bukak akaun nuffnang, aku pun belek2 la keyword yang memungkinkan org menemui blog aku yang  suram ini. Hheheheh... Eh.. Tak sangka lak ade yang berminat nak tau BONUS staff-staff Media Prima yang baru saja diberikan pada awal bulan March 2012 .. Hhehehehe.. Bukti ada insan yang berminat untuk mengetahui tentang bonus ini, adalah seperti dibawah :)

Tak nampak keyword die???

Saya besarkan okey!

Ok disini saya nak share yang staff Media Prima mendapat BONUS sebanyak..  zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ZZzZZZZzZzzZZzzzzZZZZZZZZZZZzzzzzzzzZZzzz

*Alhamdulillah, ada jugak insentif untuk staff yang berkerja di Media Prima ini... Tahun depan harap akan ada peningkatan lagi :)




9 comments:

ayie said...

alhamdulillah

Rozuan Ismail said...

yeah,nak meatball ikea!!huhu

Sunah Sakura said...

ahaha..nape tinny lak jadi model ni..ggrrr...

Yazid Yahya said...

Untunglaaaa.. Bila tah nak blanje meatball Ikea tuh.. :(

Sis-Lin said...

Yeahhhhh nnti belanja aku yg dlm 'tin' tu jgk ye.. ;p

eh ada jgk ye yg search kerinduan semalam tu..heheh sama dgn aku punya minggu lepas.. :)

Kaki Wayang said...

Nak minta blanjer juga..Gedik macam Yazid

^_^ Zaza Nur Iman said...

fuyuuuu...eh tinny...bila nk cilok dia ni..haha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ehem ehem....

bila nk berdatin?? hahaha

misz sheyla said...

huhuhu teringin gak nak tau dapat bape...hihi