Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, April 24, 2012

Minyak Jagung Penyebab Host TV Menolak Rakannnya Jatuh Dalam Rancangan Siaran Langsung

Sebenarnya semasa mengendalikan rancangan siaran langsung di kaca tv, kami pihak production berhadapan risiko yang agak tinggi berbanding rancangan yang telah direkod. Salah satunya adalah stiap dari apa yang disiarkan secara langsung itu tidak mampu untuk kami tapis.. Seperti kejadian yang berlaku dalam rancangan interactive tv yang kami kendalikan ini.. Iaitu 8TV NITE LIVE... Meh kita lihat apa yang sebenarnya salah satu risiko yang aku maksudkan. 

Nadia dan Baki Zainal sedang mengendalikan rancangan 8TV NITE LIVE

Nadia start buat lawak yang membuatkan Baki Zainal tergelak

Baki tak tahan dengan lawak minyak jagung Nadia...

Terus menolak Nadia tanpa die sedar.. 

Tolakan tersebut telah membuatkan Nadia terjatuh kedepan set sambil menjerit "OH MINYAK JAGUNG!!!"

Baki terperasan yang die telah tolak Nadia hingga jatuh depan set. Cepat2 die cuba selamatkan Nadia dari terus tersungkur.

Mujur sempat diselamatkan dari terus tersungkur.. =.=" 

Ahahahaahhaha.... Nadia tidak percaya ini berlaku pada dirinya .. dan siaran ini disaksikan live oleh penonton 8TV NITE LIVE.

Nadia lost control.. terus pukul Baki

Nadia masih tak percaya apa yang telah terjadi padanya...

Untuk melihat apa sebenarnya yang terjadi dengan lebih tepat ... silalah play video dibawah ok.. 


*Ahahahahaha.. Jujurnya kami disebalik tabir, gelak non stop... sehingga menitiskan air mata...


Untuk menonton rancangan penuh informasi dan interactive ini.. Bolehlah menonton secara langsung pada :


Hari : Sabtu, Ahad, Isnin
Jam : 12.45 malam
Siaran : 8TV



18 comments:

Amira Anorah said...

hahaha.. selak baki gelak..hahaha

zulfikar hazri said...

ok, memang lawak, aku kat sini ikut gelak sesama!!! hahahahahaha

aku syak ada lawak lucah belakang truffle oil tu. haha

misz sheyla said...

hahahaa.... kelakor tol...neway minat ngan baki...huahuahua...

saya gemuk saya comel..^^ said...

kakakahh..lawak lah laki tu gelak

Tentang Kita said...

lucu la...nie live show kan...senak perut

Norasiah Nasir said...

mmg lawak..gelak sakan aku pg ni

LUTFI SYAFIQ said...

hahahahaha. Telebih sosial cmtu la jd. :p

hud aikara said...

kalau tengok rancangan ni Baki paling suka ketawa ...hahaha

MN said...

mak aihh baki gelak nasin tak tercampak terus nadia HAHAHAH

efa nur said...

lawak lawak lawak..hahaha
suke tengok baki gelak gile2..hahahaha

efa nur said...

lawak lawak lawak..hahaha
suke tengok baki gelak gile2..hahahaha

efa nur said...

lawak lawak lawak..hahaha
suke tengok baki gelak gile2..hahahaha

Mizs Nrsyikin said...

bc description gmbr tuh pon dah senyum sorang2. [nasib uitm block segala bagai movie sume tuh]

Ieka Luvika said...

My goodness! calm down baki oi :'D

ain dzaya said...

haha..dua2 terkekek2 gelak..adoyai...mmg ta ksedar la tu tgh live tv..

"Moga moga tak jumpa douchebag.".

azmanisma.com said...

he3...terover lak kan..

CiKaLi said...

oo.. mak kau.. minyah jagung.. hahaha.. =)

aizamia3 said...

hahaha..penat gelak sorang2.. huhu.. tapi memang kelakar sangat2.. dok ulang2 tengok..