Sunah Suka Sakura dot com

Friday, April 6, 2012

Tammy, Tinny, Tizzy Penyebab Aku Tak Dapat Angkat Call Dan Balas SMS...

Penyakit tak angkat call dan tak balas sms aku makin menjadi2.. Ramai yang marah dan tidak berpuas hati... Aku bukan saje nak kasi alasan.. Tapi inilah hakikat disebalik kenapa aku tak dapat angkat call dan sms dari semua T.T

Sebab Tinny jadikan handset aku sebagai tilam die...

Tammy jadikan hdset aku sebagai alat mainan yang menghiburkan

Tizzy suke bukak lagu kat hdset aku sampai die terbuai lena..



5 comments:

fyna said...

alolololo..pandai btul diorang tue kan...

saya gemuk saya comel..^^ said...

alaaaaaaaaaaa...tomeinyo++

ary_lee said...

Hahahahaha!
Lama-lama boleh giler ary dgn kucing..
datang sini je tengok kucing2 yang comel dan smart macam dlm citer alvin and the chipmunk...
cissss...

Anonymous said...

ya Allah...rindunya saya pada tinny...T_T

baiklah, saya terima alasan ni...

-SS-

iera athira said...

ahaha...comey sngguh, cmna la klau 3 ekor tue nak main skali enset2 tue, pakat berebut la...=="