Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, April 18, 2012

WW... Kenapa Ady Budika Berdebar?

Tah.. Nape tah rasa berdebar jer....



10 comments:

Sunah Sakura said...

nah...

http://www.sunahsukasakura.com/2012/04/hati-berdebar-debar.html

banyakkan istighfar dan selawat...

pena rozie said...

Nape ek...

Sis Lin said...

Ermmm cuba ko tukar gambo profile ko tu, mesti lepas tu xde berdebar2 lagi..ye la duk sebelah pompuan artis lagi tu, cntik plak tu kan, mesti le berdebar2 kannn .. ;p

lalalalalala...

Tentang Kita said...

jumpa dgn cik adik syg kut

aDisH.sHidA said...

ERM...ADA LA TU APA2 YG AKAN BERLAKU,


SIS LIN NYA KOMEN...I LIKE...SOKONG2

Rozuan Ismail said...

ada org dtg minang kot.hehe

nurkaloi said...

aiyakkkk
g terjun bukit kowt heheheh

ain dzaya said...

Allah bagi peringatan la tu..spaya egt dy salu..

"Ain Dzaya | Tips penting bodek godek pensyarah.hik.hik..".

Mr. Z dan Mis N said...

sebab pe ek...mesti dapat durian runtuh ni..tak pun durian siam./..haha
http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/hiburan-gambar-bogel-rihanna-bercuti-di.html

Ummi said...

Assalam saudara Ady...terima kasih atas komen penuh "bernas lg pedas" saudara di blog akak untuk resepi Rainbow Marble Pudding tu yeaaa...hahahhahaha..kejiiiissss!! Pakkal je nama Ady x timbul kat FB, kalau x, siaplah akak komen ala perang sabir sebagai balasan komen puding marble tu....huh! *Dah block nama akak ke, cari x jumpa pun kat FB? huhuu...