Sunah Suka Sakura dot com

Friday, May 18, 2012

Aku Kene Pakai Macam Kartun? Cadangan Please.... =.="

Dapat email yang disertakan dengan poster ini

ADA TOWN HALL!!! Kalo tahun lepas kene pakai ala KPOP.. Tahun ni kene pakai ala Kartun lak?? Haishhh.. mana nak cari baju neh??? Sape2 yang bermurah hati nak sponser??? Ngeh ngeh... 

Pakaian aku yang kononnya KPOP tahun lepas :P


Tahun ni aku rasa nak ... nak.... rasa nak pakai pakaian ala-ala Sailormoon.... ok ker? =.=" 

Bling bling bling..... Bayangkan aku pakai secomel ini =.=" 

Fred Flintstones? 

Spongebob, Patrick, atau Mr Squidward?

Hurmmmmmm... Serius takde idea.... kalo leh nak gak la pakai yg orang lain tak berani pakai.. kalo superman, batman dan biasa sangat org pakai... ( Ahahahaha.. konon aku betol2 berani nak pakai ala kartun)








15 comments:

Norasiah Nasir said...

superman..hehehehe..mesti seksi

Faris Adli said...

Adi, pkai baju koat, seluar pendek, kemeja dgn bow. Kartun detective conan. Tak pun koat, kemeja, seluar panjang. Watak ayah kekasih detective conan

Eera Shera said...

upin ipin la bru comel..konon2 upin ipin 20 thn akn dtg haha

Iffah Afeefah said...

Errr takmola. Baik jd kartun mr bean. Sopan skit pakaiannye

diana said...

paling mudah pakai je macam patrick tu..warna kan badan dengan warna pink dan pakai seluar bunga2.hahahaha

Rozuan Ismail said...

pakai doraemon.huhu

Dato' epi said...

upin ipin ok kot.. hahaha

Puteri Salju said...

pakai mcm fred flintstones lagi senang.. baju jahit sendiri koyak2 mmg org x perasan sbb dah nama pun zaman batu kan...

[k]o{q}i[n] said...

Doraemon... seswai sgt... hahahaha

Mohd Faiz Mazlishah said...

Pkai tarzan sluar dlm je

Sunah Sakura said...

iron man pleaseeeee...dia cool sangat dalam avengers...♥ tapi susah nak carik costume dia...

camtu hulk je...dia comellll sangat dalam avengers...♥♥ tapi kang seksi dan terpaksa gi gym 24 jam nak bagi badan besar cam dia...

ermm...ermmm...ermmmm...nobita je lah...pakai baju kuning button smpai leher, suar pendek bawah lutut kaler biru, pakai spek nerd...oh nerdnya abang kita.......♥♥♥

:p

honey bee said...

pkai mcm roronoa zorro one piece...or watak2 anime jepun yg mna2 menarik...hehe

Rina Rossoneri said...

pakai baju skolah pun dah macam watak dlm anime

Citarasa Rinduan said...

nobita.. rambut kasi kotak

ain dzaya said...

pakai ala2 upin ipin..mesti shomell!:p

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain ❤ ".