Sunah Suka Sakura dot com

Wednesday, May 23, 2012

Peterpan Versi Malaysia [18CT]

Peringatan.. Ini adalan untuk tontonan 18 tahun ke atas.. sebab ini adalah gambar2 yang berklasifikasi 18 CT (cute), Risau ade yang geram sebab saya tahu gambar2 yang akan di didedahkan ini majoritinya comel2 belaka.. Mode perasan....

Gambar-gambar dibawah adalan lanjutan entri --> INI, Berkenaan Town Hall yang dept aku buat tadi.. Kami dikehendaki memakai pakaian yang berunsurkan kartun. Aku lak jenuh dok memikir baju ape la aku nak sarung.. Akhirnya mujur la last minit ade yang sudi sponser.. Ngeh ngeh ngeh.. Thanks pihak penaja :P Tak mau cakap banyak, just nak letak gambar sepanjang event tadi jer :) 

Sebelum kami bertukar menjadi watak kartun.. Cer teka apa watak kami?

Bersama mereka opismate tercinta . Aku dah bertukar menjadi Peterpan!!!


Hulk comel diapit oleh gadis kartun yang comel2


Giliran peterpan diapit gadis2 yang comel


Peterpan mula malu


Superman yang tak super bersama ahli magik dan situdung merah ngan.... elmo..


Green lantern yang garang!!! 


Team laki lak!!! 


Selamat berbuka puasa!! Eh!!!!


Si watak yang comel2..!!! kalu aku pakai pun comel kan!!


Ni staff baru yang kena buli... 

Turut meraikan baby2 MAY...


Ni jer gambar yang diambil.. sebab aku tak lama kat event sebab aku berkomitmen pada keje di dalam opis aku nan indah !!!! Apa pun cool !!!!

*Harap tahun depan tema ala padang pasir...