Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, September 18, 2012

Ady Budika Dalam Muzik Video Kpop (B.A.P - Crash)

Bersama Zelo B.A.P

Team 8tvnitelive bergambar kenangan bersama B.A.P

Dua gambar diatas adalah dirakam semasa kami (8tvnitelive team) berpeluang untuk menghabiskan seharian bersama kumpulan KPOP B.A.P di sunway Lagoon. 

Pada hari tersebut kami seharian melalukan pelbagai aktiviti bersama kumpulan tersebut... Dan tanpa aku sedar rupanya ada rakaman oleh pihak B.A.P dan rakaman tersebut telah di jadikan sebagai Official Muzik Video untuk B.A.P - Crash... 

Dalam Muzik Video tersebut ade la muka aku yang tak berapa nak komersial ini terselit.. Hehehehehhe.. Walaupun hanya tak sampai 1 saat.. Ahahahhaha.. alang-alang dah lama tak update entry.. Jadi aku jadikanlah peristiwa aku ini sebagai salah satu entri yer :P

Sempat print screen salah satu babak tersebut :p Babak yang lain sila perhatikan dan belek MV B.A.P - Crash.. heheheh

Nampak tak aku? =.=" Cukup la jadi prop pun :P

Saksikan pula muzik video tersebut :)

Cer kira berapa kali aku muncul? :P tu pun kalo nampak la :P

*Aku rasa part abg polis tu lagi banyak dari part aku =.="




4 comments:

efa nur said...

sempat lagi tuu abg ady menyelit
and terselit...hihihihi :D


Scarlett O'Hara said...

Tak taulah kenapa tak minat K.Pop. Ady minat ke?

nita said...

saya nampak sekali je dalam MV B.A.P.. yang print screen tu jelah hihihi :P

Rozuan Ismail said...

amboi sakan dia ber kpop ye

p/s jemput dtg konvo wan kt UKM ahad ni ye