Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, September 18, 2012

Aku Nak Pecah Satu Rahsia Pasal...


Rahsia ni memang mula-mula aku rasa taknak share dengan orang lain

Hari ni aku balik keje jam 4 pagi... Then dalam pukul 7 baru aku lelap... Dalam jam 10.30 aku bangun... Dan sekarang lak aku bukak blog aku yang bersawang neh... Tiba2 rasa nak update entri ni... Tu jer aku nak gitau... Akhirnya jadi gak satu entri simple dari aku kan...

Jadi aku dah boleh tido balik kan?

Kucing-kucing aku pun esited nak dengar rahsia aku...

Tu je rahsia aku... rahsia aku nak sambung tido selepas terjaga dari tido yg pendek




3 comments:

Eazy Izzuddin said...

haha
tido tak cukup tu
kena tambah lagi
xD

Jue Jaynee said...

haha..lawaknya...sudi2 kan la singgah blog saya..

Juejaynee.blogspot.com

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

Terkono den. Sabo je la