Sunah Suka Sakura dot com

Saturday, November 24, 2012

Seharian Di Shout Award 2012 [Cerita Bergambar]


23 Nov 2012, Keje... Seharian.. penat la jugak... Tapi ini kan keje aku.. nak tak nak aku kene buat kan.. :) Mujur la aku ade team yang cukup best... So segala penat pun takde rasa sangat :) 

Tak banyak nak cerita, cuma nak highlight apa yang aku  suke jer... Macam biasa, ku lebih suka gambar-gambar yang bercerita.. Heheheheheh

Inilah team aku yang sentiasa gempak. Walaupun kami cuma berempat tapi sentiasa berkerja bersama-sama. (dibantu dengan produksi lain juga yang cukup menolong)


Ini pula host 8TV NITE LIVE yang sentiasa Awesome wei!!!!!

Untuk aktiviti petang, aku dan team melakukan tugar red carpet.. kat sini nampak pelbagai jenis fesyen di peragakan.. aku tak pandai sangat nak komen.. mana yang aku rasa cantik dan mata memandang itulah menjadi pilihan aku :P

Yuna yang paling mencuri perhatian aku. Selain Fazura, Nora Danish 

Kalo lelaki lak aku lebih tertarik nak upload gambar Henry Golding. Sebab aku tau die ada tarikan die yang tersendiri

Gaya rambut Baki Zainal paling cool malam tu!! Mcm predator pun ade :p

Selepas red carpet.. Lepak rehat jap...

Untuk sessi malam lak aku banyak ambik gambar untuk persembahan stage.. Tak boleh nak upload banyak2... Sebab hak milik company.. Heheheheh.. So aku upload sekeping dua gambar jer yang aku paling suka.. hehehehe

Anugerah yang paling aku nantikan. Aku mula2 target Fazura yg menang.. Tapi Nora Danish yang menang.. Nora Danish cukup comel malam itu.. Layak!

Persembahan yang paling memukau. Yuna!!!

Persembahan penutup yang bertenaga dari Nu'est. Diterbangkan dari Korea.

Selepas semua anugerah dan persembahan dah selesai.. Kami ke post party pula.. kat sini masa untuk jumpe artis2 yang terlibat... makan-makan bersama2... chit chat..

Aku sebenarnya tinggi.. cuma aku rendahkan sikit agar nak nampak Henry kelihatan lebih tinggi dari aku =.=" 


PENAT TAPI GEMBIRA!!!




4 comments:

Rozuan Ismail said...

haha.yelah tuh abg ady. rendah eyk.hoho

Mohd Khairi Khadzir said...

henry! hensem hahaha ... xdpt tgk live kt 8tv sbb line tv dh x btol kt umah ni huuu

░♥si lampu neon♥░ said...

rendahkan sikit badan ek..huuu ok ok boleh terima :)

Belog PenaMaya said...

nape mata kiri tu #eh hehe