Sunah Suka Sakura dot com

Monday, April 8, 2013

Workout Di Celebrity Fitness


Sedikit perkongsian mengenai aktiviti aku dua bulan kebelakangan ini. Sebenarnya aku diamanahkan untuk update perjalanan sepanjang aku melakukan aktiviti di Celebrity fitness ini.. Namun atas kekangan masa yang terlampau aku akhirnya terpaksa menangguhkan entri yang berkaitan dengan aktivitiku di situ :)

Sepanjang dua bulan di Celebrity Fitness, aku di tawarkan dengan pelbagai kemudahan yang terkini bagi menjalani aktiviti senaman. Aku juga di bantu oleh staff dan juga jurulatih yang ramah dan baik hati (demmm.. ayat aku macam terlalu sekolah rendah...)

Di Celebrity Fitness aku amat malu mengambil gambar bagi menunjukkan apa yang telah aku lakukan namun mungkin pada masa akan datang aku akan mengambil gambar bagi menunjukkan apa yang telah dilakukan sepanjang disana...

Gambar ni aku ambik kat Celebrity Fitness =.="  
Motiffffff????

DEmmm demmm demmmmm ape yang aku tulis neh? otak masih lom centre neh.. 

Apa2 pun aku cuma ingin sampaikan yang aku kini bertanggungjawab memastikan akan ada progress sepanjang 6 bulan sepanjang aku menggunakan perkhidmatan Celebrity Fitness... Nantikan lagi entri akan datang...

Entri ini ditaja! :P 

Harap Celebrity Fitness Mampu buatkan aku lebih sihat... Tak tough takpe, janji sihat.. :P




6 comments:

Sunah Sakura said...

insya'Allah lagi sihat..kikiki

Shaqir Ir Manz said...

fuyooo...tough r tuh... tgu keje nnt boleh la g gym... huhuhu...

akmall said...

lama tak nampak ady kt dunia blog ni,,, sibuk eyh? takpe2...keep it up... building ur muscles..

Rozuan Ismail said...

kena work out jugak ni. badan dah jadi bam bam dah ni

Puteri BeriBiru said...

moga makin bersemangat dan sht..tp td ingatkan ady nk tunjuk gmbr tgh bersenam:)

cimöt said...

aku takut laaa tengok lelaki pesen hang ni..berketul-ketul kat tangan tu...huuuu