Hikayat Merong Mahawangsa - Aku teruja... (kita lihat apa kata pelakon ini)

Sebentar tadi baru bersiaran langsung kat tv9 - nasik lemak kopi o... Errr...aku lak jadi berdebar walaupun aku tak on air..grrr... menggigil gak beb..selalunya aku cool jer..tapi kali ini lain rasanya..grrr....

*Grrr...aku paling rendah k...tapi time nie la paling berdebar..seriussss


tah la nape..mybe aku begitu teruja nak tengok cite neh... International standard neh...

Ada gak video aku ambik yang Ummi ajak korg semua tengok movie neh..tapi kualiti amatlah teruk..sebabnya?? pakai hdset and suasana live kat belakang yang agak meriah..tapi nak gak upload kan?? errrrrr


*Tengok die bercakap pun ok...tak penting apa dia kata..hehehehe...sorry2..tak planm nak wat semua neh :P


*Nak tiket movie ini free??? try mintak kat KRU Production :P

Dan selepas apa yang terjadi hari ini..Baru aku sedar yang aku betol2 meminati Ummi Nazira.... Orgnya sangatlah cool..tenang dan mukanya amat misteri..rasa macam macam2 ade kat otak die..tah la...swetsss gler!!! sorry Elly.....Ady dan terpikat dengan Ummi Nazira...
Hikayat Merong Mahawangsa - Aku teruja... (kita lihat apa kata pelakon ini) Hikayat Merong Mahawangsa - Aku teruja... (kita lihat apa kata pelakon ini) Reviewed by AdyBudika on 2/26/2011 09:18:00 AM Rating: 5

22 comments:

  1. feewett...tuu diaa aihh, sat lagi nenek gebu mai sana plak...ni siap2 nak turun dari Gunung Ledang..dgn puteri retno dumilah...

    ReplyDelete
  2. mmg best, minggu lepas n smalam ptang pun kat tv ade tunjuk sal merong mahawangsa ni..yg dkatakan kturunan iskandar zulkarnain..plan nak wat entri sal ni gak..tp nak kne study dlu sal merong ni.. :)

    ReplyDelete
  3. mmg xsabar nk tggu cter ni kuar...

    ReplyDelete
  4. wahhhhhh...nk tgk..nk tgk..best ni...

    ReplyDelete
  5. dh tgk sebalik tabir filem ni..memang nmpk gempak la..tak sabar nk tgk...=)

    ReplyDelete
  6. tengok lagu yang anuar zain, ada video sekali..perghh.cun! bukan girl tu...cilita nya cun!!

    ReplyDelete
  7. hehehehehe..semua pun jum la kita gi tengok same2 kang :)

    ReplyDelete
  8. hehheeh..trailer die nampak best..hehehe

    ReplyDelete
  9. celcom kata nak bagi tiket free..leh caye ke?

    ReplyDelete
  10. tengok ler kalo dapat..diorang mintak alamat, tapi ntah..dua tiket percuma tu~~~ nak ke?

    tak mo bagi lah...lalala~

    ReplyDelete
  11. alaa...kedekut al die..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  12. aku dgr dy ckp pe..dy kata "sy suke AdyBudika" hahahhah!

    ReplyDelete
  13. erk? tak jelas umi tu ckp ape..hahaha...tertunggu2 gak citer ni...cnfrm best.

    ReplyDelete
  14. fuyoo..dulu depa ada ofer aku join belakon sama..tp, aku tolak.sebb aku nak berblogging.ihihi..

    klu tak, mesti hg nak amik gambar ngn aku jugak.kakahkh.

    ReplyDelete
  15. bestnya..ish tak leh nk tgk video tu la huwargh..balik karang nk tgk huhu..syoknya kamo ^_^

    ReplyDelete
  16. mula2 trailer dia kuar dah berhajat nk g tgk kat panggung ngan band mate...haha..sangat tak sabar

    ReplyDelete
  17. I will add this blog to my favorites, it is great.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.