Akhirnya Blog aku terpilih untuk Bloglist Otai itu~~~

Bukan mudah untuk masuk dalam bloglist blogger2 yang dah lama dan berpengaruh...

Tapi alhamdulillah, Terpilih jugak..Syarat untuk masuk bloglist beliau adalah buat satu entri yang bercerita mengenai blog otai tersebut dengan cara yang kreatif...

Akhirnya terhasillah entri

--->CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI ! Jangan ada hati nak fight :P


Dan tunggu punya tunggu... Beliau umumkan senarai yang berjaya...Hehehehehheeh..Alhamdulillah.... Paling atas gak la..ahahahaha :P

tak caya?? try tengok kat sini

--->Blog yang terpilih ..

*Klik kat gambar untuk membesarkan image dan tengok nama aku tu..heheheheeh


So lepas ni aku makin bersemangat la untuk terus berbloging secara serius :) dalam masa yang pendek ni dah macam2 aku belajar..harap semua ilmu yang aku dapat ini akan mematangkan aku seterusnya menjadikan aku seorg blogger yang lebih baik..

Insyaallah....


Apa pun aku amat berterima kasih kepada BRO BEN ASHAARI sebab sudi letakkan aku dalam senarai anda... Mybe ko tak nampak betapa besarnya pertolongan ko tu, sebab dah ramai ko tolong naikkan.. Namun bagi aku ini satu anugerah yang tak ternilai....


*Tak sabar untuk bertemu otai2 ini pada 12hb ini :)




..........................................................
Akhirnya Blog aku terpilih untuk Bloglist Otai itu~~~ Akhirnya Blog aku terpilih untuk Bloglist Otai itu~~~ Reviewed by AdyBudika on 3/06/2011 05:06:00 PM Rating: 5

13 comments:

  1. TAHNIAH!!!!!!!!!!!!!!


    (sila belanja...)

    ReplyDelete
  2. Congratzzzz

    pssttt
    Sunah + Ady sila belanja saya... sekian ^^

    ReplyDelete
  3. tahniah... jelez2..
    12hb???? lalala~ ^^,

    ReplyDelete
  4. PERGHH...TAHNIAH ADY...GUAA TUTUP BLOG LEPAS NI..HAHAHA..

    ReplyDelete
  5. ady tak belanja makan, crew vampire datang menyerang..haha..:P

    ReplyDelete
  6. wuiyoo!!! hahaha.. tak sempat join dah tutop!.. =.="

    ReplyDelete
  7. wuiyoo!!! hahaha.. tak sempat join dah tutop!.. =.="

    ReplyDelete
  8. tahniah ady...

    saya pun terpilih jugak!
    sangat2 tak sangka sebab blog saya masih baru...

    ReplyDelete
  9. wuiyoo!!! hahaha.. tak sempat join dah tutop!.. =.="

    ReplyDelete
  10. ady, tahniah jgak..alhamdulillah, sama2 tersenarai. terharu ni :)

    ReplyDelete
  11. wah!!blogger otai sekarang ni ye..

    ReplyDelete
  12. tahniah ady.. ;) nadh tumpang hapy.. ;)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.