Satu kisah Gathering Blogger Utara, Berita TV9 dan Anak Yatim... Aku ditertawakan T_T

Baru sebentar tadi aku membuat panggilan susulan terhadap News Team tv9, ini adalah untuk mendapatkan kepastian dan bertanyakan mengenai status permohonan liputan yang akan diadakan sempena Gathering Blogger Utara... Namun deraian tawa mengiringi perbualan...

Aku : Hello...boleh bercakap dengan "polan si polan"

Dia : Kejap yer...


Tunggu dalam seminit...

Dia : "Polan si Polan"takde la encik..die keluar set..ada nak bersiaran untuk news pukul 12tengahri..boleh saya tahu ini berkenaan ape?

Aku : berkenaan BLOGGER UTARA DAN ANAK YATIM SINARAN KASIH...

Dia : gelak terbahak2...

Aku : errr...kenape yer cik?? (pelik)

Dia : email awak yang sebelum ini kami semua dah baca. semua pun team kami gelak besar..

Aku :( gelak jugak)...ahahahahahahahahahahaha..malunya saya cik..ahahahahaha

Dia : ok, sehari sebelum event, kitorg akan call pihak encik balik (gelak tawa die masih tersisa)

Aku : cik, terima kasih..errr....simpan gelak tu cik..kang org lain call cik asyik gelak lagi...errr

Dia : HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH



Mesti korg tak faham kan nape "dia" gelak non stop bila aku sebut pasal tujuan panggilan aku??

Ok, begini kisahnya, sebenarnya sebelum ini aku ada emailkan surat aka proposal untuk mendapatkan liputan berita tv9 untuk gatering yang kami akan anjurkan.. Namun terdapat spelling error dalam email tersebut.... Kesalahan taipan adalah seperti dibawah :

Perjumpaan Blogger Utara Bersama Anak AYAM
(kalau fikir anak ayam yang binatang tu takpe, sekali fikir anak ayam lain)


So ade gak ker nak tumpang gelakkan aku??? errrr..silakan

Poster dibawah detail mengenai gathering nanti :


semua dijemput memeriahkan majlis



Satu kisah Gathering Blogger Utara, Berita TV9 dan Anak Yatim... Aku ditertawakan T_T Satu kisah Gathering Blogger Utara, Berita TV9 dan Anak Yatim... Aku ditertawakan T_T Reviewed by AdyBudika on 3/21/2011 12:08:00 PM Rating: 5

22 comments:

  1. adyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...anak ayam..sapa bapak n mak ayam tu...bahaya weeeeeeeeeeeeeeeeeei

    ReplyDelete
  2. ira pown gelak cm nie ady.... hahahahahahaha

    ReplyDelete
  3. muahaha...hahahaha...hehehe..
    anak la ayam..anak ayam turun seploh..

    maap tergelak..

    ReplyDelete
  4. hahahahahaahhaahhahaah gelak guling2~
    jauh kot yatim dan ayam.. hadoiiii tu la xnak check dulu sebelom anta..hahahahahaha gelak lagi...=p

    ReplyDelete
  5. ahahahahaha.............


    Nak gelak lagi walaupun ritu dah gelakkan ady hahahaha

    ReplyDelete
  6. nasib x kena reject terus...hihi

    ReplyDelete
  7. hehe anak ayam terus 2...hahaha

    wah wat kat utara eh..nak join pown boleh kew??

    gk cuti time 2..

    ReplyDelete
  8. hehe cam mana lah leh silap tu ..ish tk pe belajar dr kesilapan :)

    ReplyDelete
  9. hahahahhaha abg ady... hahahahah anak ayam... hahahahaha.. tak boleh nk brhenti la plak... hahahahaha

    ReplyDelete
  10. nak gelak sket jer.......


    wakakakakakakakaka (sambil guling2)

    ReplyDelete
  11. er.. adakah anak2 hayam milik CikYus ngan Mem Ikar?? ngehehehe

    ReplyDelete
  12. typing error yang boleh dimaafkan..nasib baik dia orang faham hehehehehee

    ReplyDelete
  13. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
    sorry2...x leh tahan gelak..
    mesti segan gler... naseb baek through tepon jer.. klau face 2 face,,x tau la cam ne malunyer..
    ok2..nk sambong gelak...
    HAHAHAHAHAHA...
    sowy ag.. (^_^)

    ReplyDelete
  14. as salam..

    encik ady,
    ini..












    ini typo yang saya paling suka hari ni!

    ahahahaha!
    er..jangan marah..

    ahahaha.
    adoi..senak pwrut tergelak jap.adoi..
    macam mana boleh terkeluar anak ayam ni

    adoi.
    sakit perut

    ReplyDelete
  15. Hahahahaha...ady ni kann..memanggg.

    ReplyDelete
  16. adoiiiiii..ady..ady..patot la pown..ingt kn sal ap la td kn..huhu..thnkz ady..^_^

    ReplyDelete

Powered by Blogger.