BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) !





10 BLOG YANG BEST


Sebab tuan blog ni join Game Survivor Sakura Budika.

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

Ni blog kakak tu...kawan ketat-ketat buah hati sunah...ehehehe...saya selalu jadi silent reader je kat sini...

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

Mesti la best, geng Selomon Puteri Katek ni...suke buat seloka dalam blog...

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

Ni blog Ustaz Amirul version Ustaz Fakhrul...hahaha~ Jadi mesti la besttt!sebab Sunah cakap blog ni best so aku tengok..memang best...so aku kata ini best!

Kamu! Jangan tengok je...cepat klik sekali semua url tu!!! Saya da review penat-penat niiii! Eh, tak penat pun, ok~ Hahaha~ Eh, cepat lah antar...adesss...sempat lagi nak borak-borak kat sini kan? Hahaha~ Takpe, takpe...best review blog ni...syabas Abang Ben!( nie pun copy paste dari blog sunah)


*masalah internet, so terpaksa buat macam ni..harap ben maafkan!!




!
BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) ! BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) ! Reviewed by AdyBudika on 4/06/2011 04:30:00 PM Rating: 5

14 comments:

  1. perhh.. sume kak sunah ni..
    ape kes ni abg ady oii..
    ooo lupe. sehati sejiwa..
    bagus2!!! lalala~


    errkk.. berenang laju2 larikk...

    ReplyDelete
  2. senang giler komen gune name sunah..kekekek

    ReplyDelete
  3. KENAPA SUNAH DIPILIH HAHAHAHHAA....ADY KENA WAT ENTRY DAH YG X MAU 2 TAHUN TU

    ReplyDelete
  4. ahahahaha! pentiruuuuu lagikkk!!!!

    ReplyDelete
  5. erk kontrobesil.pencurik hehe

    ReplyDelete
  6. plagiat nie wehhhhhhh~!!

    sunnahhhhh.. ko leh saman nieee!! ahahhahaha

    ReplyDelete
  7. tahniah awak menag..jom singgah blog ct pulak

    cool di akhirat

    ReplyDelete
  8. tahniahh!

    dayana pn mng sme hik3

    www.herstoriie.com

    jmput2

    ReplyDelete
  9. tahniah menang!
    Mas pun menang jugak...hehehehe

    ReplyDelete
  10. Tahniah sbb menang segmen abg ben..

    ReplyDelete
  11. ahahahaha! kak CB! memang leh samannnn ni! da la menanggggg!!! huh!

    ReplyDelete
  12. ko saman dia.. kang leh bagi akak 50%! ahhahahaha..

    ReplyDelete
  13. tahniah awak menang...sy pon menang sama....

    ReplyDelete
  14. tahniah menang segmen abg ben..^^,

    ReplyDelete

Powered by Blogger.