Lintas Langsung Dari Sunway Pyramid

*sampai sini seawal 9.30 pagi.. So terus ambik gambar kat mana aku parking..takot nanti tak jumpe lak time nak cari balik..heheheheh


*Sambil menunggu kedai2 bukak...aku cuci mata kat ice skeating...mata aku tertumpu kat adik pakai skirt tengah2 tu..comel sangat!!!



*Akhirnya aku leh bfast ...wahhhh..ganas kan aku?? pagi2 dah makan asam laksa..ahahahhha...Sakit perot kang baru tau...


Kenapa aku disini??? errrr...nantikan entri seterusnya :)
Lintas Langsung Dari Sunway Pyramid Lintas Langsung Dari Sunway Pyramid Reviewed by AdyBudika on 4/09/2011 10:34:00 AM Rating: 5

10 comments:

  1. stgi sakit perut mkn asam laksa ni

    ReplyDelete
  2. dating ngan kak sunah ek...kih3
    tapi kak sunah cam ada je kat utm ni..
    wahahha~

    ReplyDelete
  3. hamboiiii nad....

    nak roti tu sket...ke da abis? hehehe..

    ReplyDelete
  4. wahhh!!! best r... wat pe sane ady?

    ReplyDelete
  5. mkn x kongsi pun bley sakit prot gak..hihihi

    ReplyDelete
  6. men ice skating kt sane best~ ekau buat hape kt sane??

    ReplyDelete
  7. erk da bace entry seterusnye br bace y ni hehe jd tak tertanya2=P

    ReplyDelete

Powered by Blogger.