Nak coklat ini berada disebelah PC anda??

*Amacam? Ada sape-sape yang tergoda?

Aku bukanlah lelaki yang begitu sukakan coklat.. Sebab pada aku, coklat itu mahal.. Ahahhha.. Lebey baik aku beli nasik makan.. Lagi kenyang... Tapi ada gak kawan-kawan kata makan coklat tu leh menceriakan hati kita.. Betol ker??

Coklat ini sebenarnya di letakkan kat depan pintu bilik aku... So aku andaikan budak rumah aku nak kasi aku la coklat ini.. Ahahahahah.. Ferrero Rocher ngan Daim.. Sah-sah beli kat langkawi!!!

So siapa2 nak gak?? suh housemate korg belikan k!! GRRRRRR

Nak coklat ini berada disebelah PC anda?? Nak coklat ini berada disebelah PC anda?? Reviewed by AdyBudika on 4/19/2011 11:47:00 AM Rating: 5

22 comments:

  1. Hi awak. Sile datang dan follow kite tau!
    I oledi follow u….=)
    Between nice entry dan nice giler this belog!
    http://sharemyloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. saje nak kasi cik pulau jelez kan..
    takpe2..26hb ni cik pulau g langkwi gak..
    masa tu.. tengok la.. abg ady lak yg jeles nnt. hahhaa

    ReplyDelete
  3. dah boleh bawak skit mlm niE HAHAHAHAHHAA. gurau2 :p

    ReplyDelete
  4. asben saye makan ceklat macam makan nasi!! ish ish ish

    ReplyDelete
  5. ahahahhahahahah...ahhhhahaha..nape lawak sangat neh?? ahahahahaha

    ReplyDelete
  6. lor..ingatkan nak buat segmen ke apa tadi nk bg coklat tuh

    ReplyDelete
  7. waaaa sedpnya.. nak jugak... lalalla

    eh3.. abg ady nora follow sekali lagi na,, sebab tukar email.. hihihi... =)

    ReplyDelete
  8. ngada jek ady..ingat nak hadiahkan kitaorang coklat tu..haha.saja jek..ptg ni LM beli dan parking sblh lappy camtu gak..hahah..nyum!

    ReplyDelete
  9. wow! sluuurrrpppp tergoda i ngan cekelat tu der...

    ReplyDelete
  10. wow! sluuurrppp!! tergoda aku ngan cekelat tu der...

    ReplyDelete
  11. nak..dgn muke mara...

    coklat adalah cre paling best hilangkan rasa sakit kat hati=P

    @cik pulau kirim beli bole..ady bayarkan haha...

    @sunah suke coklat eh? same=P

    ReplyDelete
  12. pakcik ady ensem ngat tudey ..nak cokelat tu haha ..marah sis sunah kiteww

    ReplyDelete
  13. dapnye coklat daim!!!pebelet tue..hehehe!

    ReplyDelete
  14. suka bila akak balik dari labuan...kompem bawa balik banyak coklat...forero roshe kompem ada..

    ReplyDelete
  15. ak pon dh lama x dpt ceklat dr ko kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

    ReplyDelete
  16. nak sikit~ T^T
    baru sat tadi teringin nak makan cadbury dgn ferrero rocher. huuuu~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.