Welcome My New BLOGLIST dan Kisah Kek Pisang Bali...

Baru sebentar tadi ada up entri tanye siapa yang sudi nak menetap kat bloglist ady... Hasilnya ada gak la yang sudi .. Hehehehehehehehe... Antaranya adalah.... 

http://syazanazura.blogspot.com
(Semua diatas sudah tersenarai dalam bloglist)
Selamat datang buat yang sudi menetap kat bloglist Ady :)
Ada ker yang Ady tertinggal???


So Ady belanje korang semua dengan kek pisang ini... ( belanje saujana mata je k )

Kek Pisang ni Ady beli kat cafe bawah.. Tapi kan.... kek pisang ni tak sedap lak.. Errrr.. Tak seperti yang Ady idamkan..huhhuhuhu.. Kering jer... Sebenarnya, Dah dua hari borak pasal kek pisang dengan Mat Gebu.. Sampai hari nie lom dapat.. Yang dapat pun tak sedap.. So kalau ada sape2 nak kasi kek pisang kukus... dialu-alukan..heheheheeh

Then ada gak ole2 dari Bali.. Thanks Samantha ( opismate ) yang kasi ole-ole dari bali ini.. Hehehehheeh.. Kalau pegi melancong lagi, leh la kasi ole-ole lagi eh..hehheheeh.. Love u much laaaa!!!!!


Jangan Lupe Undi Ady dan Cheesecake kat ---> SINI
Welcome My New BLOGLIST dan Kisah Kek Pisang Bali... Welcome My New BLOGLIST  dan Kisah Kek Pisang Bali... Reviewed by AdyBudika on 4/28/2011 08:34:00 PM Rating: 5

21 comments:

  1. ady.....


    nak jugak join bloglist...

    boleh tak???

    ReplyDelete
  2. eh eh, salah blog. bukan blog nazu yang tu, tu blog sekolah nazu. hehe. yang ini :)

    http://syazanazura.blogspot.com

    maaf yaa :)

    ReplyDelete
  3. nazu mana satu punay salah eh?? yang url mana nak gantikan dengan http://syazanazura.blogspot.com???

    ReplyDelete
  4. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/

    yg ni tkde ady...=P

    ReplyDelete
  5. miss ran bukan dah ade ker?? jgn kasi abg pening..ahahaa

    ReplyDelete
  6. maaf yaa abg ady, lupa nak bagitahu. tapi tu abg ady dah tukar kan dahh. :) hehe, makasih yaa :)

    ReplyDelete
  7. nyum nyum....sedapnya kek.... hah?? Tarikh luput dah lepas??? he he

    ReplyDelete
  8. hehe..abg ady ngidam kek pisang..
    sy ngidam cheesecake..
    ehehe....

    ReplyDelete
  9. alaaa...blog efa xdpt join ke nie..terlepas ye??huhu

    ReplyDelete
  10. perghh!sian abg..hehe adek nak buat kek pun takde peralatan..huhuhu

    ReplyDelete
  11. mana yang abg terlepas pandang..tolong bagitau eh..url yg terlepas pandang tu :)

    ReplyDelete
  12. nak join tapi blog dah kena removed...
    ;'[

    ReplyDelete
  13. heeee,abg ady msih setie ngan sy ye di situ,..kehkehkeh,..

    ReplyDelete
  14. sedapnya kek pisang. . .
    mak buat yang paling best, bakar atas api punya..
    beli xsedap sangat. . .

    ReplyDelete
  15. waa..nk msuk gak dlm bloglist ady.. ermm..lg 1 nk tny ady..labu selain wat msak lemak..ley watpe lg ek??

    ReplyDelete
  16. nk jugk!!! da x bole join ke???

    ReplyDelete
  17. err.. bloglsit apa ni??
    seminggu cik pulau meghilang...
    cik pulau jadi ke'blur'an..lalala~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.