Sape Yang Sudi Temankan Ady Makan Macam Blogger Ini?

Semalam, 15 June 2011... Plan nak jumpe Amal, Shida, Muez, Onie, Kirin, ( nak backlink tapi takde mood ) namun atas mood yang amat2 panas... Maka perjumpaan tak dapat diteruskan... Tapi, Ady terpaksa jua jumpa Shida sebab ini buat kesekian kalinya die datang K.L .. dan kalau tak jumpa kali nie memang akan kene marah teruk la... 

Mood nak karang malam neh juga sangat teruk... So biar gambar ni jer cite...

Perjalanan menuju ke LRT Universiti

Gi Makan kat Setapak

Laicikang milik Ady

Fries  milik Shida

Lauk telur dadar

Kangkong goreng belacan.

Siakap 3 rasa

Posing depan lauk pauk

Alhamdulillah licin

Shida terharu jumpa Mr Froogy

Lepas ni sape lak yang sudi teman Ady makan??? Huhuhuhuhh



******************************
Sape Yang Sudi Temankan Ady Makan Macam Blogger Ini? Sape Yang  Sudi Temankan Ady  Makan Macam Blogger Ini? Reviewed by AdyBudika on 6/17/2011 12:36:00 AM Rating: 5

21 comments:

  1. zaty menawarkan diri.. cewwah .. mcm la boleh .. jauh nuh..:P

    ReplyDelete
  2. nama onie pon ada....alaaa, abg ady sorry tau.....nanti mai puncak :D

    ReplyDelete
  3. wah makan sedap nye ;))

    Laicikang tu sedapnya tapi kalau kat jb panggil chikong ;)

    ReplyDelete
  4. dasyat makan...boleh2 kalau edy belanje...=P

    ReplyDelete
  5. geram ke abg ady.. plan hancur? hahah.. cayalah. jumpa kak shida.. hehe.. makan macam untuk perut 10 orang je.. hahahahah... patut pos kat norfa ikan tuh.. hehe.. tak lama lagi nak balik KL dah.. bertapa sana pulak..

    Kisah dari Zero hingga M | Tujuan asal blogging berubah hari ke hari…! Kenapa??

    ReplyDelete
  6. aku ok je, anytime... but no sea-foods la...uhhuhuhuhu

    ReplyDelete
  7. sy pilih anda sebagai penerima hadiah , jgn lupa dtg amik ye
    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/hadiah-buat-kaum-adam-sempena-jumaat.html

    ReplyDelete
  8. thanks ady...terharu jupe mr froggy sampai nak nangis kan...

    ReplyDelete
  9. Waah akak shida jmpa abg ady ekeke :) sedapnya tgk mkn tu ekeke err mr froggy pon itot ehehe

    ReplyDelete
  10. .boleh tahan sampai licin...best kan buat gathering mcm ni..walaupun tak ramai...still meriah...

    -Yok mampir diluk = tiada yang sempurna...ALLAH itu maha adil...

    ReplyDelete
  11. mr froggy memang sentiasa da di mana2 efa.....mr froggy telah wat akak.......huhu sabo je la...

    ikan siakap yang wat epol x berani makan

    ReplyDelete
  12. xajak mne nk pegi

    lalalala

    siakap!

    ReplyDelete
  13. teringin nak jumpa shida.. bestnyer... huhuhuhu ahri tu tak dapat jumpa

    ReplyDelete
  14. nana nak ikott!hehe nana tau tempat ni, memang tempat feveret sbb suasana yang cantik dan servis yg manthop! tak pernah la tunggu makanan lebih dari 1/2 jam..makanan pun best! menepati selera..macam² ada kt restoran ni :)

    ReplyDelete
  15. huwaaa..jeles tghp gaban ady jmp shida.klu shida tak kena gi kursus LM yg dpt jmp dia kat kulim tau!huhuhu...

    ReplyDelete
  16. nak teman..nak teman..eh..nak ikut..nak ikut.. hoho.. bila nak makan abang ady masak ni?? kata nak jemput kami-kami KBU hat kat KL ni pi makan umah abang ady.hihi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.