Koleksi Gambar Buah Hati Yang Melampau - Part 2

Sambungan dari ---> PART 1

suke wat muke kesian kalo nak mintak masuk bilik aku

Suke wat muke macam ni taw!!!!

Jadi hyperactive kalo ikat riben kat ekor die


suke panjat tingkap sambil pandang luar rumah

Kalo aku tengok tv.. die paling penyibuk

suke main sorok-sorok gak si Tinny ni

Bila dah bosan main sorok2 dalam kotak.. Die cari idea mainan lain lak

Pantang nampak aku nak ambik gambar.. sure akan posing maut punya la!

Lapar... Muke mintak makanan

Muke penat.. tapi still nak main...

Kalo aku tinggal laptop on.. memang teruk la die ni ceroboh!

selepas mengandung.. die selalu meniarap cengginih

Kalo aku busy.. diorg pun buat-buat busy

Part paling best... Balik keje mesti die nak kiss aku sebelum tido... Muahhhh

Koleksi Gambar Buah Hati Yang Melampau - Part 2 Koleksi Gambar Buah Hati Yang Melampau - Part 2 Reviewed by AdyBudika on 11/27/2012 09:49:00 PM Rating: 5

5 comments:

  1. comelnye..ady? nak sekor bole? ade lebih x??kihkih~

    ReplyDelete
  2. sure ke bunting ni?? tak sabar nak tengok perot dia membesar

    ReplyDelete
  3. nape tuannye x secomel tucin beliau eik? *musykil*

    ReplyDelete
  4. Alahai.. pandai betul kucing ni berposing ehh.. :)

    ReplyDelete
  5. comelnya.. sume pandai bergambr.. geram2...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.