Lelaki Yang Tiada FB, Twitter, Instagram dan Sewaktu Dengannya...

Mungkin ini yang bisa seseorang itu lakukan jika emosi di kuasi oleh rasa marah... Namun aku harap apa yang aku lakukan ada hikamah disebaliknya. Tiada Fb, Twitter bukan penamat segala hubungan sosial :)

Ya.. Aku lah lelaki yang takde FB, Twitter, Instagram


Apa la nak jadi dengan aku ni kan... Selalu sangat naik angin...Marah tak tentu pasal.. tapi mungkin jugak disebabkan oleh rangkaian jaringan sosial online yang buat aku jadi macam ni.. So lepas ni aku nak tengok samada aku masih dengan baran tak tentu pasal aku ni lagi atau tidak...

Atau mungkinkah dengan faktor usia? errrrr.. makin tua makin sensitifkah? mungkin jugak kot no... takpe2.. aku akan belajar mengawal semua yang aku rasa ni... Sikit sikit aku cuba :)

Nmpaknya lepas ni aku makin kerap la jadikan blog aku ni sebagai diari harian aku untuk luahkan segala yang aku rasa.. Kembali ke zaman mula2 aku tulis blog.. apa saja rasa aku akan luahkan kat sini.. marah.. gembira..sedih.. sakit... sihat.. semua aku akan luahkan kat blog...

Apa pun setiap insan yang pernah wujud dalam hidup aku takkan lupakan.. Insyaallah.. aminnn

*Rasanya ade ker yang perasan aku dah takde FB, Twitter, Instagram? ahahhahaaha
Lelaki Yang Tiada FB, Twitter, Instagram dan Sewaktu Dengannya... Lelaki Yang Tiada FB, Twitter, Instagram dan Sewaktu Dengannya... Reviewed by AdyBudika on 11/27/2012 05:16:00 PM Rating: 5

4 comments:

  1. saya perasan...sedih pulak tetibe..hehe..jgn nnt xde blod pulak tau ag ady...

    ReplyDelete
  2. nana ni, keyboard poblem ke? g jadi d, b lak ilang...eh!

    ReplyDelete
  3. hahahaha...seyes xprasan...aigoo..malunya saya kak sunah...keke..

    ReplyDelete
  4. xpasan sbb fb kena HACK.. geram2..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.