Sunah Suka Sakura dot com

Tuesday, January 25, 2011

Gambar bogel die tersebar, aku disalahkan T_T

Balik keje tadi aku terus tido..penat n mood takde sket... (sebenrnya hujan..sedap kalo dapat tido)... Buka pintu bilik, tengok menatang hijau tak sedar diri tu tengah guna pc..so aku biarkan jer..die pun senyap jer...

Tengah-tengah syok tido, ada lak yang kejutkan.. Marah2...Aku amat pantang kalo ada org kaco aku nak tido..aku terus la tinggikan suara... Die taknak kalah...Tinggikan suara lebih dari aku... Tibe2..air mata mengalir kat pipi die...Errr...ape lak kali nie... Die pekup muka tepi dinding sambil jari die tunjuk kat pc...errrr....

HOH??!!! GAMBAR FROOGY BERBOGEL TERSEBAR DIINTERNET????
Sian die...Die salahkan aku...sebab die kata aku sorg jer leh dapat kalo pic2 macam tu...masaelahnya....aku takde hati pun nak ambik pic ko bogel makhluk hijau tak sedar diri..malas layan...so aku sambung tido... Tak kesian die..sape suh buang air tak kunci pintu...


ni la pic yang tersebar tu...aku nak sebarkan lak~~



*moral of da story, jgn kasi peluang untuk org lain mempergunakan anda dari kesilapan anda sendiri...


31 comments:

Zulkifly Omar said...

hahaha... comel patung tu.. kawan2 sy smgt p tgk blog ni nak tgk encik froggy ja..

AdyBudika said...

errr....zul..takkan nak tengok froogy jer..tuannya taknak??

cik Suka Suki@Atikah Latiff said...

froggy anda comel!

ciK mOt ©™ said...

sian dia...sure dia malu nak berdepan ngan masyarakat...hahaha...

selamat malam ady

Anonymous said...

La ady time g tido..jgn blog lagi esok..bahaya tahu time kerja..kim salam nite2 kat froogy

AdyBudika said...

Atikah..dah tak comel dah..gambar die mula tersebar~~
Cik mot..tu la..so macam ner neh???
ERR....tenagh kat rumah..esok cuti ...

ciK mOt ©™ said...

tu ada orang nasihat tu...
ady p tido...selamat malam..
jangan curi2 berblog time keje./..
ady wat jek autopublish...senang...

My MiRa said...

hahahahh ingat kan ape la tadi...hu3

AdyBudika said...

Cik mot...ahhaah..nak gak online..esok cuti...tiga hari lak tu :)...

Mira..errrr...tak gempak eh cite neh??

incik mumu said...

ouhhhh..
froggy tuh semat amat..
kem salam kat die..
patrik sy nak berkawan dengan die..
keh keh keh

AdyBudika said...

incik mumu..die cakap die tengah bersedih skang...so nanti2 die berkenalan dengan encik patrik awak

cahaya said...

cian adam!!
2 la lain kli knci pntu 2..
(^_^)

incik mumu said...

hahahaha..
yolah..
mesej sent already kat patrik..
angguk pon tak, geleng pon tak..
ssh nak paham bahasa patrik neh~..
keh keh keh

AdyBudika said...

cahaya aka minn?? errrrr..
Incik mumu..macam tak kenal patrick tu..heheh..die lambat berfikir..kejap lagi die jawab la tu :P

cahaya said...

?????

incik mumu said...

tu lah~..
susah betol..
sempat neh kalau mau mandi, tido bangon balik nak dapat jawapan die..
kah kah kah

AdyBudika said...

salah org eh..errr...sorry2 cahaya :)

AdyBudika said...

mumu...ko tido bangun balik pun lom tentu die leh jawab soalan ko..ahahaha :P

cahaya said...

wany la nieeeeee....:(
bkan kh froogy 2 nmanya adam?!
urm...sowy~~

incik mumu said...

erkk..
betol gak tuh..
xpelah..
ako pending jek laaa 3 4 bulan pon takpe..
keh keh keh

AdyBudika said...

aha wany..org terdekat jer tau nama die adam..hehehe..diorg panggil die froogy jer :)

ahahahaa..time tu froogy aku dah tak kenal patrik ko dah mumu

incik mumu said...

hahahaha..

rosmina samin said...

Cian En Froggy =(, dari tadi org dok ckp psl dia je... Ady dia tak kata apa2 ke? kuikuikui psssttt aku suka tgk En Froggy hahaha

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ady, sangat comel okey citer ni.ehehe....kirim slm peluk cium kat ur froggy :)

Woofer Storm said...

ramai sngt kat sni bro^^ jga kshtn diri tu baik2 ok,ada masa jom lepak nak??heheee

whitecappuccino said...

jeles la..nak beli froggy ni jugak la nanti :)

Syafiq Rosli said...

haha..xmenahan

ika puk puk said...

waaaaaaaaa..
ika pon ade froggy sbijik cm ady punyer..
tp yg ika girl la..
pakai baju pink gituuuu..hu3

Farhana Sahri said...

nk katak tu....nk..comel sgt...nk tggu org belikn je ni..sbb tau, katak tu mahal..hahaa

SaYraH WonDerLanD said...

Mr Froggy ni harga bape ek??

Sunah Mohammad said...

wahahaha~ bile lak saya suka yang ni? hahaha! pandai betul!