Akan bersiaran langsung di Nasik Lemak Kopi O tv9....tapi aku nak Mat Gebu yang jadi guest!!!!!!!

Hari ini aku akan bersama2 nasik lemak kopi o akan bersiaran secara langsung di tv9...



Sebenarnya aku teringin sangat nak jemput MatGebu untuk hadir menjadi tetamu nasik lemak kopi o di tv9....

Ada gak aku tanya MatGebu secara tak formal, tapi die taknak...die cakap die tak leh langgar pantang die..nanti jadi kodok..errr....

Mat.., aku gerenti ramai yang menantikan kemunculan Mat dilayar perak...errr...macam primadona lak kalau dilayar perak itu...errrrr....bukan nak suh Mat belakaon..nak ambik shoot jari gebu Mat untuk show tu je..

Tapi aku sangat2 menghormati pendirian Mat itu...Dan pendirian sedemikian itulh buatkan aku makin respect kat die...Jarang jumpe org yang macam Mat ini...

Mat , tapi kalau hati ko terbuka tu..hehehehe..calling2 la k :) apa pun aku akan bersiaran langsung kat sedenak 12hb ni k :P



__________________________________________________________
Akan bersiaran langsung di Nasik Lemak Kopi O tv9....tapi aku nak Mat Gebu yang jadi guest!!!!!!! Akan bersiaran langsung di Nasik Lemak Kopi O tv9....tapi aku nak Mat Gebu yang jadi guest!!!!!!! Reviewed by AdyBudika on 3/05/2011 07:04:00 AM Rating: 5

8 comments:

  1. haha.. kalu jadi kenyataan jd lupa mention awal2..nak gak tengok..hua..hua..

    ReplyDelete
  2. hahaha..tu lah aku pun tunggu gak kemunculan dia kat sedenak nanti...haha...sori ady..apa kita cerita nanti..jumpa minggu depan..

    ReplyDelete
  3. err..macam ada harapan je kan..hehehe..ok2..kita bincang nanti..wahhh..heheeeheheh

    ReplyDelete
  4. waa... suka rancangan tu~ehhehe...
    especially yang pagi jumaat..

    abg ady.. sila klik sini~
    http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/mrfroggy-abg-ady-budika-kena-culik.html

    ReplyDelete
  5. hahaha....i no comment yeaa...

    ReplyDelete
  6. nak tengok nanti...inform tau...awl2...baru boleh tengok..siapa kah mat gebu yang terkenal tu....

    ReplyDelete
  7. saya vote untuk bapak...<---tetibe

    ReplyDelete
  8. semua pun nak tengok mattttttttttt

    ReplyDelete

Powered by Blogger.