Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (5)

Malam ini 4 blog sekali ady harung..hehehehee..tu pun ada lagi list yang menunggu... so malam ni yang terpilih adalah :

--->strawberrycincau

--->Sunah Mohammad

--->fRaMe+LenSeS

--->Syarifah Nornazrah Al Yahya

____________________________________________________________________________

strawberrycincau


WAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...Suke suke suke....

nama die pun dah wat ady suke...inikah pula bila tengok die punya header...aku rasa tenang..tah la nape..cantiknya..sape yang degindkan header tu dik??? nak gak!!!!

*Inilah header yang aku amat minat itu...

Peminat lisa surihani ni..buat aku rasa nak Follow...Blog die bagus maaa...rasa macam kene dengan citarasa aku..so aku terus click follow..tapi...aku memang dah jadi followeer die r..hehehehheh

Tengok dari entri, si strawebery nie rajin support segmen yang org lain anjurkan..buktinya, tiga entri yang terakhir adalah entri segment anjuran rakan2 blogger yang lain..bagus neh...support rakan blogger :)

Entri yang menarik minat Ady adalah yang ini --->"kalau awak frust dalam cinta lah katakan, apa yang awak akan lakukan?"

_______________________________________________________________________________

Sunah Mohammad

Blog yang ini lak ady malas nak komen lebih2..hehehehe..So apa kata korg singgah n korg nilaikan..kang kalo ady cakap lebih2 kang cakap ady sengaja nak memuji lebih2 lak..hehhehhe...

*header yang tenang

Apa pun, jujurnya inilah antara insan yang banyak mengajar dan bagi semnagat untuk ady blogging...

Entri yang paling Ady suke lak adalah yang ini --->Isu Saya BerCINTA dengan Ady Budika...

______________________________________________________________________________

fRaMe+LenSeS

Seterusnya , ady nak singgah n borak2 pasal blog kawan Blogger Utagha ini... Ady kenal die dengan nama Nadh jer....

*header hijau yang aku suke :)

wahhhhhhh.....suke warna yang die gunakan....i love green...hehehe..sejuk je mata memandang..font yang die guna pun best~~

psstttt..nampak macam die memang ikhlas blogging...tanpa melihat nufnang etc..err...bersih dari iklan2 yang bersifat kewangan...errrr...sungguh telus tuh...

Pasal entri2 yang die buat..banyak ady lihat kisah2 yang banyak memberi tauladan buat semua..perkongsian yang amat berguna....suke cara die nak nasihati insan2 ang lain..melaui pendekatan yang agak lembut tapi teratus..suke2...

dan entri yang paling ady suka adalah --->Kisah Curang Murang

__________________________________________________________________________

Syarifah Nornazrah Al Yahya

Seterusnya!!! seorang blogger yang selalu sangat support apa yang ady buat...die nampak macam setia dengan blog ady..thanks tau..tapi....nape ady punya blog takde pun kat list saya suke singgah tu???? errrrrr

*Header comel milik naz


Ok meelihat keseluruhan entri...banyak bercerita mengenai peristiwa yang berlaku sehari2...banyak entri yang comel2...banyak..macam kisah naz nie dapat hadiah etc..
bertetapan dengan motto die...colors of life.... means banyak warna dalam kehidupan.... kan naz kan????

Pasal entri yang ady paling suke..semua pun ady suke..susah nak pilih..tapi nak gak pilih satu entri...so entri inilah yang paling ady suke ---->Gangguan makhluk halus? Hahhh???

___________________________________________________________________________



Akan adakah lepas ini??? ade ke sudi kasi untuk ady review?? errrr...

so sementara itu....singgah2 la blog milik kawan kita kat atas tu k :)




*yang penting bukan dari mana kita datang, tapi kemana akan kita pergi...

Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (5) Takde entri? kita wat entri - Follower yang kene hari ini - (5) Reviewed by AdyBudika on 3/04/2011 08:08:00 PM Rating: 5

25 comments:

  1. alaaaa...tu je? komen la lebih2 sikit...:p

    ReplyDelete
  2. errrr....takleh lebey2...errrr

    ReplyDelete
  3. errrr....takleh lebey2...errrr

    ReplyDelete
  4. eiks, tengok tu sampai komen 2 kali..hahahaha~ janganla ketaq sangat...:p

    thanks ye abang da review blog saya~~ ;) (tapi, nak lebeh2!!! hahaha!)

    ReplyDelete
  5. hehe~ kak sunah dah femes la. x boleh nak komen lebih2. ;)

    ReplyDelete
  6. ahhaahaahaha..sunah...server terukk..tu yang jadi dua kali tuh..takleh..awak tu otai gak....


    Hajar ..tu la..tau takpe..huuhhuhu

    ReplyDelete
  7. ala......mana de femes....uwaaaa~~~~~~ sedihnye......sampai hati...T_T

    ReplyDelete
  8. eh ada segmen review mereview ke nie.. nak join gak..nak di review..hihi..

    ReplyDelete
  9. waaaaaaaaa.. nak jugak direview untuk improve my blog.. tapi xdan nak buat entry..macam mana ni?? kasihanilah saya...cewahhh..pujuk sat

    ReplyDelete
  10. abg,,ina pon suka kak sunah bercinta dengan ady budika.. eh maksud ina entri,,hahahaha....larikkkkk

    ReplyDelete
  11. nak juga la isu mcm tu,sy bercinta dgn ady..hahaaa gurau bro

    ReplyDelete
  12. adesss...tak jadi la wat entry mintak komen lebih2...depa semua da tolong buat komen lebih2...hahaha~ ops!

    ReplyDelete
  13. Salam.. Bagusnya siap ada review blog follower.. Mesti pengikut blog Ady tu terasa dihargai sangat..

    ~Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  14. grr..haha..semua belog kenal except yang wrna hijau tu,,hee

    ReplyDelete
  15. best2..ady takde senarai latest ke..saya baru join 2 hari lepas

    ReplyDelete
  16. boleh2...kalau ady free memang ady akan review :)

    ReplyDelete
  17. tQ ady;

    sat nak buat entri ni...
    hehehehee...suka!!

    ReplyDelete
  18. salam ady...
    thanx review... ehh, bakpe plak kata takde dlm list 'suka singgah sini'..ada jer la..ady lepas pandang ni.

    btw, naz mmg slalu singgah klu ady ada update...suma jd silent reader,if rasa nak komen..br naz komen :)

    thnx for da review :)

    ReplyDelete
  19. wah...sangat suke!! tq bro!! hehe...

    header blog tuh bkn sye s=yg design...kwn blogger gak yg tolong watkan... hehe... papepun tq 4 the riview..strawberrycincau pun suka blog nih sbb ada mr Froggy...sbb...sye pun sngt mint itu Mr Froggy...ngeh3,,,;p

    ReplyDelete
  20. ada entry penghargaan untuk kamu..

    http://sayetetapsaye.blogspot.com/2011/03/scc-umar-faruq-ady-budika-junko-el-hida.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.