Aku Menang PS3 dan PS3 itu aku nak jual :P

*yeayyyyyy menang ps3

ER...tahniah kat aku cepat....Aku ada masuk peraduan sms untuk WORLD INVASION... DaN malam tadi adalah malam akhir untuk peraduan itu... Dan sebentar tadi aku pegi mendapatkan hadiah yang dimaksudkan selepas mendapat panggilan dari seorg maamt bernama Arief..... Jangan Jeles..aku menang PS3..heheheh ..Tapi aku bukan kaki game...so aku berminat untuk menjual PS3 yang telah aku menang ini..hehehheehe..Anyone???


DATANG DENGAN COMPLETE SET (DALAM KOTAK YG BELUM DIBUKA)
-PS3 CONSOLE
-250GB HDD
-ADAPTOR
-AV CABLE
-USB DATA CABLE
-CONTROLLER
-MANUAL
-BOX
-RM1350 (NEGO)

Aku Menang PS3 dan PS3 itu aku nak jual :P Aku Menang PS3 dan PS3 itu aku nak jual :P Reviewed by AdyBudika on 3/22/2011 05:18:00 PM Rating: 5

18 comments:

  1. WUuUuUUuuUUuu...Uiyyooohhhh.. hebat nye.... seb bek aku pun bukan kaki game.. :)

    ReplyDelete
  2. wo..memang best la...sayang nye nak jual kan..nak beli tapi tak cukup duit..hahaha.ady hadiahkan lah kepada ct..hahaha

    ReplyDelete
  3. Nasib baik aku tak minat...ady, jual ni, boleh beli oven..hahaha...

    ReplyDelete
  4. alahaiiiii....bestnye la kalo dapat nii..harge die buleh wat donpaymen krete...

    ReplyDelete
  5. setuju kata cik mat..
    jual2...
    beli oven yang power punya..
    apa brand cik mat???

    lupa

    ReplyDelete
  6. cheq mau beli
    tpi bayaq ansuran
    sbulan rm 14.50
    bleh dak??
    hehehehehe

    ReplyDelete
  7. buat per lar jual..bg adiah besday kat aku pon leh gak..kekekekekek

    ReplyDelete
  8. nape nak jual???













    tapi kan...jeles jugak asyik menang je.........

    ReplyDelete
  9. meh la pas kat aku nak try sepam due.. =p

    ReplyDelete
  10. adess.. ako baru jek angkat psp~~..
    haishh~~

    ReplyDelete
  11. wahhhhhhhhhhhh






    ini




    mmg




    xaci



    ..tpi..



    dah rezeki





    cik ady~





    ehem3... nak ps3 tuuuuu


    jom baca dan komen Pesawat Stealth anti radar.

    ReplyDelete
  12. ady..ady baek..hensem lak tu..ady dpt bnde tu free je kan..ady bg kt fasya je la..huhu~ *wink *wink~

    ReplyDelete
  13. abg pas jual,, duit tu kita kongsi okeh..^_^

    ReplyDelete
  14. congrats yer ;) tak de bajet la plak nak beli ;)

    ReplyDelete
  15. wah wah......tahniah murah rezeki

    ReplyDelete
  16. lor..igtkan ...
    abg Ady nak buat contest...hahha..

    nak menjointkan diri la..
    kot2 menang, bleh la bagi adiah kat anak ROs yang dpt good results exam baru2 nie..hahaha

    pepun tahniah la Ady...

    ReplyDelete
  17. as salam..
    wow!
    memang bertuah!
    tahniah!
    ekeke~ encik mat suruh beli oven.
    ok2. ku nak suruh encik ady beli
    periuk kukus elektronik.haha~
    oo..tak boleh beli.saya kaki game,dan dah ada. cish. rugi.takpe.kalau saya punya dah rosak, saya roger.ekeke~

    ReplyDelete

Powered by Blogger.